Elvileg 7 hetes terhes vagyok, a menszeszem 12 napot késik és két teszt is pozitív lett. Ez lenne a második babám. Eleinte voltak is terhességre utaló tünetek, mell fájdalom, szédülés, émelygés, mára viszont megszűntek. Mi lehet a baj?
Lehet a szervezeted most nem olyan érzékeny a terhességi hormonokra,mint az első babánál.Ha elvetélsz azt megérzed hidd el!Erős görcsök meg erős vérzés.
Egyelőre azon vagyok felháborodva,h ennyi időt kell várni egy szakrendelésre.Több hetes előjegyzés!?Nah most szerensésnek érzem magam!(Nálunk nincs eéőjegyzés.)
Grat a babához!
szia,
Ha voltak terhességi tüneteid és most megszűntek én azt javaslom kered fel a kórházat mindenképpen. Ügyeletes orvos mindíg van akinek kötelessége megvizsgálni. Uh-gal megnézi, hogy minden rendben van e magzatkával. Én nem várnék az időpontig. Szorítok, hogy minden okés legyen.
Vizitdíjat csak akkor nem kell fizetni, ha megvan a kiskönyv. Első alkalommal nekem is be keleltt fizetnem.
Szerintem is lehetsz terhes, nekem sincs semmi tünetem a mellfeszülésen, hasfájáson kívül. De ha megszűntek teljesen a tünetek, az nem jó valóban. Én is későn kaptam időt és már nagyon nyugtalan voltam, értem mit érezel. Én ki szoktam ilynkor játszani az ügyeletet, hogy "görcsölök" pl, kis hazugság, de kegyes. Akkor tuti megnéznek. Próbáld meg.
Sok sikert
Nekem még nem volt meg a kiskönyvem és nem kértek vízitdíjjat, vérvételre mentem... (csak egy beutalóm volt).
Szerintem neki már van papírja arról, hogy babát vár.
A kórházban pedig tényleg kötelesek megnézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!