Aki hétvége környékén szeretne pozitívat tesztelni, csatlakozna hozzám, hogy együtt izguljunk? ;)
Sziasztok!
Tesztelt valaki? :)
Én tegnap délután, nem bírtam tovább, de negatív lett...
1-es, megnézettem ebben a hónapban a 3. és 21. napi hormonokat. A 3. napi tökéletes lett, a 21. napit még nem tudom, mert a doki ezen a héten szabin van, úgyhogy a progeszteron eredményt csak jövő héten kapom meg.
Én mára nem várom, apróbb görcsök vannak, illetve a mellem rettenetesen fáj, és ég... De a negatív teszt miatt nagyon elkenődtem.. :(
Szia!
Ne aggódj, még bármi lehet. :)
Én is teszteltem ma, bár nekem még 2-3 napom van, de a kíváncsiság engem is belevitt. Természetesen - sajnos - negatív lett.
De én úgy érzem, hogy ebből menstruáció lesz.
4-es vagyok. Gratulálok neked kérdező! Én még csak a 10.ik dpo-n vagyok, de már elkezdtem reggel pecsételgetni szóval ez a hónap is sikertelen, őszintén már nem is tudom miért reménykedek.
Jó babavárást nektek! :)
Szorítok kérdező, hogy erősödjön! 😊
7-es vagyok. Ma én is halvány pozit teszteltem. 😊
Gratulálok én is kérdezö :)
Én ma reggel teszteltem, de negatív, igaz én még csak 10. dpo-n vagyok, de valahogy úgy érzem, hogy nem fog összejönni ebben a hónapban
7-es vagyok.
Tesztek alapján úgy néz ki, sikeres volt a hónapunk. 🥰 Most izgulunk, hogy a továbbiakban is minden rendben legyen.
Veletek miújság, kíváncsi lennék?! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!