Lehet még baba?

Figyelt kérdés
Kedden kellett volna megjönnie, reggeli pisiből egyértelmű negatívat teszteltem, majd ma délután ismét negatívat. Lehet még baba? Szurkál az alhasam, duzzadtak a melleim, fáj a derekam, minden a szokásos, csak éppen nem jön meg. Van még remény pocaklakóra?
2019. okt. 10. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Persze reménykedni mindig lehet, pl. később volt az ovu, de ha már érzed, hogy meg fog jönni, akkor szerintem megjön.
2019. okt. 10. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, persze késés után kevés az esélye. Agusztusban nekem is negatívak voltak a tesztjeim, hasfájás, derék, végül 5 nap késéssel megjött. Most is így voltam, gondoltam, sajna meg jön majd, két nap késés után reggeli vizeletből extra halvány pozitivam lett.

Ha két nap múlva sem jön meg, csinálj egy új tesztet

2019. okt. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!