Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek, vagy mi lehet...

Terhes lehetek, vagy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne helyzet, hogy szeretnénk kisbabát, és ebben a hónapban mi előtt meg kellet volna jönnie, előtte egy héttel 3-4-ig fájt és feszült a mellem és mensi előtti érzésem volt, abban reménykedtem hogy ez a beágyazódás miatt lehetett, de sajnos megjött időre. Azóta el is múlt, de azóta bal oldalon szúr és fáj a hasam alul, ez mitől lehet?? valaki járt már így, neki mi volt a baja

? Tesztet nem csináltam mert nem mertek sok csalódás miatt, meg hiszem megjött, csak a hasfájás nem hagy nyugodni. Megköszönöm ha válaszoltok!!

2019. okt. 10. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
A beágyazódást nem lehet érezni! Ha nem jött meg a vérzésed tesztelj. Ha megjött nem vagy terhes.
2019. okt. 10. 11:21
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
A beágyazodást nem lehet érezni. Plusz azóta mensiztél is, szoval nem vagy terhes. Ha aggodsz, menj dokihoz, mondd el a panaszaidat neki.
2019. okt. 10. 12:02
 3/14 anonim ***** válasza:
11%

A beágyazódást nem??? Óh dehogyisnem!

Hasszúrka, görcs, hőemelkedés, utána késszerű nyilalások. Utána rögtön pozi teszt. Hát, sajnos én éreztem, nem volt jó móka

2019. okt. 10. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Először is nőjj fel, mert elég gáz hogy nem mersz tesztelni, és szembenézni a dolgokkal.
2019. okt. 10. 12:24
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
3- as ne add alá a lovat,amiket felsoroltál ezek menstr. előjelek is egyben. A hőmérő meg nem terhességi teszt. Az elmaradt vérzés előtt nincsenek tünetek!
2019. okt. 10. 12:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Egyèbkent a rosszindulatú akkor üzenem hogy igen is felnőtt vagyok, de rengeteg csalódás èrt már ezzel kapcsolatosan, nem kívánom senkinek, lehet hogy gyerekes a kèrdès, de nekem minden pici jel egy esèly lehet
2019. okt. 10. 12:39
 7/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem adom alá a lovat, csak leírtam mit tapasztaltam. Jobban ismerem a szervezetem mint te. És nem jött meg utána. Terhes vagyok!
2019. okt. 10. 12:41
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha az ember babát akar nagyon sok tünetre figyel amire addig nem. Ezzel én is így voltam amikor teherbe estem ugyanakkor tudtam már akkor is hogy ezeket menzesz is okozhatja. Akkor van baba ha elmarad a menzesz, pozitív a teszt éa az uh is megerősíti. :)
2019. okt. 10. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
Hármas: majd még sajnáljuk is, hogy bemagyaráztad a PMS tüneteidet beágyazódásnak, nem? Eszem megáll...
2019. okt. 10. 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
Milyen pms tünet? Sose volt, és utána meg se jött a menzeszem. Mint irtam terhes vagyok. Csak jobban tudom már, hogy mit mikor éreztem. Kicsit informálódj mielőtt a saját butaságoddal sértegetsz mást!
2019. okt. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!