Terhes lehetek, vagy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne helyzet, hogy szeretnénk kisbabát, és ebben a hónapban mi előtt meg kellet volna jönnie, előtte egy héttel 3-4-ig fájt és feszült a mellem és mensi előtti érzésem volt, abban reménykedtem hogy ez a beágyazódás miatt lehetett, de sajnos megjött időre. Azóta el is múlt, de azóta bal oldalon szúr és fáj a hasam alul, ez mitől lehet?? valaki járt már így, neki mi volt a baja
? Tesztet nem csináltam mert nem mertek sok csalódás miatt, meg hiszem megjött, csak a hasfájás nem hagy nyugodni. Megköszönöm ha válaszoltok!!
2019. okt. 10. 11:19
12/14 anonim válasza:
Magyarázd csak... Láttam, hogy terhes vagy. Nem nekem kell informálódni, ha azt hiszed, hogy minden ciklus ugyanolyan egy nőnél... És igen, a nők mindig jobban figyelik magukat, amikor elkezdenek babát tervezni, csak van, aki jobban, van, aki kevésbé.
13/14 anonim válasza:
Hogy jön ide a figyelés? Amíg nem éreztem ezeket, nem figyeltem. De eléggé észre vehető a magasabb hő, hasszúrkálás, stb... van aki megérzi, van aki nem. Van aki az ovulációt is. Mindenkinek más a szervezete. Vannak érkékenyebbek. Vannak akik a mensi előtt nem éreznek semmit, vannak akik bele tudnának pusztulni. Nem értem miért nem lehet ezt megérteni, vagy legalább elfogadni?
14/14 anonim válasza:
12! Egyébként hol írtam hogy minden ciklus egyforma? Mert ezt nem így gondolom. Keversz mád vki mással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!