Hogy lehet az, hogy véleletlenül "besikerül" a baba?
Ezt sosem értettem. Oké, nem a anyáinkra, nagyanyáinkra gondolok, amikor is még nem volt ilyen-olyan fogamzásgátlási módszer. És nem is a sajnálatos erőszakokra.
Hanem ezeken kívül, manapság. Most vagy engedem, hogy belémélvezzem a párom/férjem vagy teszek érte, hogy védekezzünk.
Ezt a kifejezést itt csak arra használják, hogy igazából nem akart gyereket, de összejött. Jellemz{én vagy azért, mert "elfelejtettek" védekezni, vagy megszakítást alkalmaztak sikertelenül, vagy az éjjeli szekrényen maradt a koton , esetleg elfelejtettem 1-2-x szem tablettát.
Ha valaki normálisan védekezik, akkor nem csúszik be. Ezt max arra tudnám használni, ha valaki spirál mellett vagy lekötés mellett esik teherbe, mert akkor valóban nem rajta múlt a dolog...
Nem vitát akarok generálni.
Szimplán kíváncsiság.
Akinek becsúszik az nem védekezik rendesen vagy ide gyűlt össze a fogalmazás gátló mellett teherbe esettek kevés százaléka. Váltás,betegség,antibiotikum szedés,egy szem kihagyás tudatában kiegészítő védekezés kell! Kiszakad az óvszer? Vegyél esemény utánit! Megszakításos módszer? A legnagyobb esély teherbe esni azzal szóval akkor ne sírj és ne játsz a gyerek életével.
Spirál? Jó...elfogadható mert arról nem te tehetsz.De a többiről igen. Nekem ez a véleményem. Ha nem tetszik le lehet pontozni,de nem állok én sem bele vitába csak válaszoltam egy kérdésre.
Úgy, hogy nincsen 100%-os védekezési mód, ezt mutatja meg a Pearl-indexük.
A hibaszázalékba beesni pedig elég kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!