Akik próbálkozáskor nem. Tették le a cigit, hanem ugyanúgy cigiztek vagy visszább vettek a mennyiségböl, mennyi idő után jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek nem sikerül teherbeesni,viszont cigizik,azt hallottam hogy amiatt is késhet a baba. Igaz ez? Nektek mikor sikerült?2019. okt. 8. 17:15
1/7 anonim válasza:
Miért, szerinted csak az eshet teherbe aki nem cigizik? Akkor nem lenne ennyi baba a világon az tuti.
Kérdésedre a válasz: cigiztem, mikor elterveztük hogy babát akarunk.( úgy voltam vele, hogy majd leteszem ha pozitívat tesztelek) Egyből összejött a baba, az első hónapban, pedig mindketten évek óta cigiztünk.
Pozitív teszt után MINDKETTEN letettük. És azóta sem cigizünk (lassan 2 éve)
De semmi köze hozza szerintem a barátnődéknél, csak már mindent a bagóra fognak...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Akkor valószínű más probléma van,vagy nincs probléma csak.várat magára :)
2019. okt. 8. 17:26
3/7 anonim válasza:
Szivesen! Nem mindenkinek sikerül elsőre, nekünk úgy néz ki szerencsénk volt.
Ha 1 év után se jön nekik össze, akkor erdemes orvoshoz fordulni.
4/7 A kérdező kommentje:
Valaki tök egészséges. Egészségesen élnek mégsem jön.
2019. okt. 8. 17:41
5/7 anonim válasza:
Ez nekem is sokszor eszembe jutott, két évig próbálkoztunk, és minden hónapban összetörtem, amikor megjött, nem is sikerült leszokni. Aztán januárban letettem, és márciusban már nem jött meg.
6/7 anonim válasza:
Mindketten cigiztünk a férjemmel, első hónapban pozitívat teszteltem. Szerintem nem ezen múlik. Nyílván nem tesz jót a teherbeesésnek, de annyira rosszat sem, hogy csak azért meddő legyen valaki, mert cigizik, és csak addig meddő amíg cigizik. Ez így röhejes.
7/7 anonim válasza:
Megszakítás mellett estém teherbe, és cigiztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!