Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 4. dpo környékén?...

Van valaki a 4. dpo környékén? Van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok a 4.dpon, ha most sem sikerül akkor megyek petevezeték átjárhatóságira.
2019. okt. 9. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
Holnap kellene,hogy érkezzen. Biztos rögtön ki fogom próbàlni :) me
2019. okt. 17. 07:48
 62/85 anonim ***** válasza:
78%
Köszönöm, így, hogy késett az ovuláció, így még ma vagyok elvileg a 3. Dpo-n. Most én is one steppet rendeltem, pedig tudom, hogy gagyi sokszor. 😀 na de szorítok értetek továbbra is, én úgy érzem ez a ciklus megint kuka lesz. 😕 Zs
2019. okt. 17. 09:16
 63/85 A kérdező kommentje:
ME teszteltél? :)
2019. okt. 18. 18:26
 64/85 anonim ***** válasza:
Igen, negatív lett a one step,dèlutáni. Szerintem nem akkor volt ovum mikor èn azt hittem. Ha ez a hónap sikertelen lesz,akkor veszek ovutesztet,hogy biztos legyek benne,ne csak a nyákot figyeljem. Így is elég kiszámíthatatlan a ciklusom. 28-32 nap között ingadozik.minden nap mindjárt megjön érzésem van,viszont a melleim nem "úgy" fájnak mint a lányomnál. Meglátjuk :) ti pozi tesztesek hogy vagytok? Me
2019. okt. 18. 19:44
 65/85 A kérdező kommentje:

Hátha még pozitív lesz :) ha megnyugtat én tegnap teszteltem one step 10essel is próbaképp, de alig látszik rajta második csík, míg a többi tesztről már leugrik a csík annyira erős 😇

Egy kis cici fájás, egyfolytában pisilek. Más nincs 😊😇

Első te hogy vagy?

2019. okt. 19. 10:03
 66/85 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én is pozitívat teszteltem. 🙂

Gratulálok nektek is, akinek most nem jött össze, kitartást!

Nekünk 3.gyerkőc lesz. Van mar egy fiúnk és lányunk. 🙂

2019. okt. 19. 13:37
 67/85 anonim ***** válasza:

Ma reggel csináltam ismét tesztet. Állandóan a wcre járok,úgy èrzem,hogy na most jött meg. Már meg sem merem nézni a tesztjeimet,mert mindre odagondolom azt a második csíkot. Most elengedem szerintem hétfő keddig..ez a mai

[link] Me

2019. okt. 19. 16:45
 68/85 anonim ***** válasza:

Nekem szedules,fàradekonysag,szurkal a hasam enyhe gorcseim hatfajas,remelem nem veteles lesz a vege!

Elso voltam

2019. okt. 20. 13:41
 69/85 A kérdező kommentje:

Gratulálok 66-os :)

ME látom mire gondolsz , de nekem az összes one step ilyen volt, volt amikor erősebb is, de sajnos nem volt baba. Azért drukkolok neked! :)

2019. okt. 20. 14:41
 70/85 anonim ***** válasza:
68%
Rá jöttem mi volt az,amit csíknak hittem. A reagens fehér helye mellett egy kis paca. Hatodikán ès tizedikén volt tojásos nyák. Azt gondolom,hogy elszúrtam ès 10.èn volt ovum. Akkor csak 24.en nem kellene megjönnie. Várok legalább keddig. Biztos venni fogok ovu tesztet következő alkalommal,ha megjön. ME
2019. okt. 20. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!