Van valaki a 4. dpo környékén? Van kedvetek együtt izgulni?
Szia.
3.dpo.
3.próbálkozós hónap.
3.baba lesz 😁
Üdv. BB
Van már valami tünetetek lányok? Mikor fogtok tesztelni?
Első teszteltél ma? Írd meg majd, drukkolok!
Sziasztok elso vagyok
Teszteltem ma is ugyan olyan mint a tegnapi.halvanyan de van valami rajta.
De nem is csodalkozok van meg 1 hetem a nem vartig.😀T
3. vagyok, boldogan olvasok rólatok én is. Még sokára fogok tesztelni, megvárom, hogy megjön-e vagy sem, 7. dpo.
Még nem szültem és terhes sem voltam, viszont 35 vagyok, szóval elég sokesélyes. Májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, mostanra rendeződni látszik a dolog, de sajnos én is hibás vagyok ebben, lelkesen ittam a hülye teákat, azok meg teljesen bezavartak a ciklusba. Hőmérőzéssel igazolom az ovulációt, és ebben a hónapban biztos, hogy volt, azóta is fent van a hőmérsékletem. 5. próbálkozós hónap, de persze kb az első helyreállt ciklus, szóval inkább első :)
R
Na lányok ki hogy van? Én ma vagyok a 6.dpon, állandóan pisilek. Sose szoktam ennyit... Próbálok nem belegondolni semmit. Én kedden tesztelek 10.dpo-n :)
Első ma teszteltél? Drukkolok mindenkinek!
8. dpo, én teljesen jól vagyok, semmi különös. Hőmérsékletem továbbra is fent, nagyon örülök neki. Én biztos nem tesztelek még 1 hétig. Ha nem jön meg, akkor jövő pénteken. Ha megjön, akkor meg nem :)
Viszont a ti eredményeiteket izgatottan várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!