Van valaki a 4. dpo környékén? Van kedvetek együtt izgulni?
Figyelt kérdés
Én ma vagyok a 4.dpon, ha most sem sikerül akkor megyek petevezeték átjárhatóságira.2019. okt. 9. 13:05
22/85 anonim válasza:
Elso vagyok vettem ma mas fajta tesztet azon is nagyon halvanyan van masodik csik.
Nem nagyon akar erosodni 🤔
23/85 A kérdező kommentje:
Drukkolok R Neked is! Első tegyél fel képet, lehet mi jobban látjuk az erősödést :) milyen fajta a teszt? Lehet kevésbé érzékeny nem?
2019. okt. 11. 17:39
25/85 anonim válasza:
Ezeket meg reggel fotoztam igy nem nagyon latszik eloben jobban
One step teszt netrol.nem nagyon bizok benne azert vettem ma drogeriabol viola tesztet azon is van valami halvanyan
Arrol nem tudok kepet tolteni mert kidobtam.
27/85 A kérdező kommentje:
Erősödött ez, sokat is! 😊 Drukkolok!
2019. okt. 11. 20:26
28/85 anonim válasza:
Hat remelem erosodni fog.drukkolok nektek is
29/85 anonim válasza:
Ma megjön érzéssel keltem,el is múlt gyorsan. Nekem is ma a 6.dpo. Azon kívül semmi különöset nem érzek. ME
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!