Lehet, hogy terhes vagyok? Váltottam fogamzásgátlót és az ujat csak akkor kell szednem ha “megjott” a menstruacio.
Még nem jött meg,de a régi az elfogyott és közben volt szex.
Az elmúlt pár napban faj a mellem(menstruacio előtt nem szokott fájni) Olyan ételeket kívánok amiket még soha,mindig pisilnem kell,és fehér folyásom van.Felfázni nem fàztam mert voltam orvosnál 1 hete.Fáradékony vagyok.Holnap veszek tesztet,de azért kiváncsi vagyok,hogy ezek lehetnek a jelei?
1.Agusztus 21.en volt az utolsó szem amit bevettem
2.Minek lehetnek még a tünetei?
"3. Hogyan kell alkalmazni a Milligest-et?"
Áttérés más fogamzásgátló tablettáról kombinált típusúra
Kezdje el a Milligest szedését az előző csomag utolsó tablettájának bevételét követő napon (vagyis nincs tablettamentes szünet). Amennyiben az aktuális tablettacsomagban inaktív tabletták is vannak, a Milligest szedését az utolsó aktív tabletta bevételét követően is el lehet kezdeni (ha nem biztos abban, hogy melyek az aktív tabletták, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét). A tabletta szedése később is elkezdhető, de ez sohasem lehet később, mint az aktuálisan szedett fogamzásgátló tablettamentes szünetét követő nap (vagy az aktuálisan szedett csomag utolsó inaktív tablettájának bevételét követő nap)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!