Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon ebbol nagy gondom...

Vajon ebbol nagy gondom lehet? Tulsulyos vagyok de babat szeretnek. - Leirasban

Figyelt kérdés

Szoval azzal kezdenem hogy 137kg korul mozog a sulyom. Sajnos az elmult 7 evben felszedtem kb 55 kilot... Tobbszor is probaltam leadni, elkezdtem edzeni jarni, valtoztattam az etkezesemen de sajnos mindig abba maradt :( es inkabb meg tobb kilo jott fel ram, akar attol is ha csak "raneztem" egy szelet sutire vagy egy csokira. A ferjem igy szeret ahogy vagyok, kulonosebben nincs problemam a testemmel, kivetel a hasam. Mindig is kicsit nagyobb volt a fenekem es a combom de ez sosem zavart. El kezdtem utana olvasni es kicsit megijedtem hogy mi lesz ha a sulyom miatt nem lesz jo terhessegem ( vagy ne adj isten teherbe sem tudok esni). Nem tudom hogy direckt ijesztgetik a tulsulyos noket, hogy tobb problemad lehet a terhesseggel?

A baba tema 1-2 honapja jott fell komolyabban, legkesobb 3 honap mulva el szeretnenk kezdeni probalkozni.Valoszinuleg addig nem fogok tudni leadni kilokat de azert probalok erte tenni (eloszor is nincs nassolas - ha megis kivanom akkor inkabb egy joghurt vagy gyumolcs)

Vannak itt tulsolyos kismamak, vagy esetleg aki ugy esett teherbe? Nektek milyen tapasztalatotok van/volt?

Koszi a valaszokat elore is :)

Es bocsi az ekezetek nelkuli iras miatt de kulfoldrol irok.

2019. szept. 19. 17:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 22. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekek 115volt a súlyom mikor terhes lettem ráadásul ikrekkel, tartom a 160g diéta és babák egészségesek vérnyomásom rendben, de fogytam eddig 5 kg, nem feltétlenül kell 20-30kg hizni terhesség alatt meg 2 - 3 helyett enni, egy kis diéta és hormon vizsgálat jó lenne neked is, ha lemegy pár kg és van eredmény hidd el jön a baba és minden rendben lesz veletek🙏🍀😊👣sok sikert kívánok neked
2020. jún. 22. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja utolsó vagyok ha gondolod nyugodtan irj privát ha jól esne valakivel beszelgetbi
2020. jún. 22. 11:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Igy egy evvel kesobb vegre meg lett allapitva hogy PCOS-em van, ami miatt hiztam ennyit (marciusban tudtak megmondani 100%-ra), most szedek gyogyszert magas vercukor szintre (mert az is van melle) es dietazom. Eddig 11kg-ot sikerult fogynom de meg mindig akarok legalabb 30-at leadni. De folyamatban van minden most mar :)
2020. okt. 22. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy hallgattál ránk. Sok sikert a fogyáshoz és a gyerekvállaláshoz!
2020. okt. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!