Vajon ebbol nagy gondom lehet? Tulsulyos vagyok de babat szeretnek. - Leirasban
Szoval azzal kezdenem hogy 137kg korul mozog a sulyom. Sajnos az elmult 7 evben felszedtem kb 55 kilot... Tobbszor is probaltam leadni, elkezdtem edzeni jarni, valtoztattam az etkezesemen de sajnos mindig abba maradt :( es inkabb meg tobb kilo jott fel ram, akar attol is ha csak "raneztem" egy szelet sutire vagy egy csokira. A ferjem igy szeret ahogy vagyok, kulonosebben nincs problemam a testemmel, kivetel a hasam. Mindig is kicsit nagyobb volt a fenekem es a combom de ez sosem zavart. El kezdtem utana olvasni es kicsit megijedtem hogy mi lesz ha a sulyom miatt nem lesz jo terhessegem ( vagy ne adj isten teherbe sem tudok esni). Nem tudom hogy direckt ijesztgetik a tulsulyos noket, hogy tobb problemad lehet a terhesseggel?
A baba tema 1-2 honapja jott fell komolyabban, legkesobb 3 honap mulva el szeretnenk kezdeni probalkozni.Valoszinuleg addig nem fogok tudni leadni kilokat de azert probalok erte tenni (eloszor is nincs nassolas - ha megis kivanom akkor inkabb egy joghurt vagy gyumolcs)
Vannak itt tulsolyos kismamak, vagy esetleg aki ugy esett teherbe? Nektek milyen tapasztalatotok van/volt?
Koszi a valaszokat elore is :)
Es bocsi az ekezetek nelkuli iras miatt de kulfoldrol irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!