Ti is vágytok rá?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, párkapcsolatban élek sajnos anyagi körülmények még nem adottak egy babához, de mostanában úgy érzem semmire nem vágyok jobban,mint egy új kis életre..

Élettársammal sokszor szóban a majd ha lesz baba.. téma de sokszor azt kívánom bárcsak már ott tartanánk.

Túlságosan dolgozik bennem az ösztön,hogy anyuka legyek.

Volt/van valaki hasonló helyzetben? Ti,hogy élitek meg,hogy hiába szeretnétek a körülmények még nem adottak?

#kisbaba #anyuka szeretnék lenni
2019. márc. 24. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a helyzeted. Nemrég ért véget egy 4 éves kapcsolatom, rossz vége lett, vele nem is tudtam volna elképzelni, hogy gyermeket vállalok, de az új párom mellett úgy érzem, hogy bátran megtenném. Bennem is dolgozik az ösztön, részben ezért is tanulok kisgyermeknevelőnek, de tudom, hogy még hosszú évek vannak hátra addig, amíg valóban lehetőségünk lesz rá próbálkozni.

L/21

2019. márc. 24. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Abszolút átérzem amiről írsz, 20 éves korom óta élek együtt a a párommal, aki lassan két éve már a férjem. Mindketten imádjuk a gyerekeket, és ha tehettük volna, már régen "túl lennénk" a családalapításon, de sajnos az anyagi és családi helyzetünk ezt eddig nem tette lehetővé. Nekem a szüleimmel semmilyen kapcsolatom nincsen sajnos, a férjemnek se sok. De kitartottunk egymás mellett és leküzdöttünk minden akadályt mit a sors elénk állított, és így sikerült majdnem két éve egy szerény, de a mi álmunknak megfelelő kis esküvőt összehozni, és fél éve már ráállhattunk a babaprojektre is, igaz eddig sajnos nem jött össze. Én az idén leszek 29 éves,a férjem 30. Tudom, sokat kellett várnunk, de úgy érezzük mindketten, hogy felelős döntés volt eddig várni a helyzetünkben.

Kívánom Nektek, hogy minél előbb meg tudjátok teremteni a családalapításhoz szükséges körülményeket!

2019. márc. 24. 21:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó érzés tudni,hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzelmeimmel. A felelősség tudat miatt várunk még mi is, hogy mindent megtudjunk neki adni sokszor a párom az én józan eszem, hogy sajnos ennek még nem jött el az ideje.
2019. márc. 24. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:

En is igy voltam, de csak 31evesen szultem, azert, amiket te is irsz, nm volt meg a hatter a babahoz...

Sot, meg 31 evesen sem volt meg "minden", de legalabb mar volt egy biztos hatter.

2019. márc. 25. 05:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyám mondta ha ők arra vártak volna hogy anyagilag minden meglegyen akkor soha az életben nem jutottak volna oda hogy gyereket vállaljanak.
2019. márc. 25. 17:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez nagyon igaz, 100% sosem lesz olyan a helyzet,hogy minden gond nélkül jöhessen a baba ezzel tisztában vagyok. :)

Köszönöm a válaszaitokat.☺️

2019. márc. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!