Help pls! Ezt a csíkot csak én képzelem oda? Vagy előfordulhat, hogy ez ott van és majd erősödni fog? Látja valaki rajtam kívül? :D
2019. szept. 19. 14:11
11/19 A kérdező kommentje:
Ja még annyi mellékinfó, hogy az átlagosnál később a 17. nap körül van az ovum.. Na mindegy,majd kiderül pár nap múlva. Elképesztően türelmetlen személyiség vagyok. :D
2019. szept. 19. 15:33
12/19 anonim válasza:
Szerintem a felso teszten van halovány csík az alson nincs. Szerintem.
13/19 anonim válasza:
A one stepen a reagens fehér és mellette van a csík valószínűleg elázott
15/19 anonim válasza:
Nekem az elsőnél semmi nem volt pár nap múlva újra teszteltem.Akkor volt már csík.Nagyon nagy boldogság volt.Drukkolok,hogy baba legyen majd írj ha csináltál újat♥️,h.mi lett az eredmény.Megértelek én is nagyon türelmetlen vagyok.egyébként első képen én is azt mondanám,h.van csík😊
18hkm
16/19 A kérdező kommentje:
Megjött sajnos. De köszönöm a hozzászólásokat. A kövi hónapban nem akarok ennyire rágörcsölni, valahogy el kéne engednem ezt a dolgot.
2019. szept. 25. 13:41
17/19 anonim válasza:
Csak azt nem értem, miért van mindenki válogatás nélkül lepontozva.
18/19 A kérdező kommentje:
Azt én sem! Én nem pontoztam senkit, nem szoktam.
2019. szept. 27. 09:14
19/19 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, az csak hátráltat :)
Babóca majd jön, ha jönni szeretne :D
Sok olyan sztorit hallottam, hogy a szülők feladták a görcsös próbálkozást, lazán vették a dolgot, és akkor jött a kisbaba :)
Szóval nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!