8napja késik a mensim nagyon halványan poz a tesztjeim volt már valaki így? Később megfog erősödni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 15:42
1/9 anonim válasza:
Ha most halvány, akkor igen, fog erősödni!
2/9 anonim válasza:
Mikor teszteltél elöször?Ahoz képest azért erösödött,mikor terhes voltam sosem volt két egyforma a csik.
3/9 A kérdező kommentje:
2napja , viszont nem az első vizeletből.
Szerdán megyek orvoshoz . Egyszer voltam már terhes ami sajnos elment, de akkor erősebb tesztem volt...
Minden jel arra utal hogy terhes vagyok, igazából , legbelül tudom érzem. De valahogy furcsának tartom hogy 8nap késés után ilyen halvány..
Olvastam van akinek 2 hét késés után mutat egyenlő csíkot ... Azért izgatott vagyok még szerdáig.
2018. okt. 19. 21:46
4/9 anonim válasza:
Én is így vagyok, mert a nem árt előtt 7 nappal volt ovum, mégis kimaradt teljesen a menzeszem és a nem árt napja után 7 nappal volt csak az első pozitív tesztem.
5/9 anonim válasza:
"nem várt" (hibajavítónak nem tetszik) Előző voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem .És neked erős vagy halvány ?
Kicsit enyhén görcsölgetek mellem nagyon érzékeny egyébként... Tennék ki ide képet a tesztemről
2018. okt. 19. 22:23
7/9 anonim válasza:
2/6 os vagyok raksz fel képet a tesztedröl?
8/9 anonim válasza:
Van egy 10-es Facell közepesen erős és egy x-epil 25-ös halvány.
9/9 A kérdező kommentje:
nem tudom sajnos hogyan kell képet kitenni ide :(
2018. okt. 21. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!