Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, hogy a tesztjeim...

Mitől lehet, hogy a tesztjeim halványan látszanak? (Kép)

Figyelt kérdés

Már vége a mensimnek,mégis csináltam férjem kérésére egy tesztet,ami halványan pozi lett...másnap reggel szintén csináltam,nem erősödött,picit még halványabb is lett (azon már semmit nem látott a férjem....)aztán 2nappal később igaz estiből,de csináltam megint egyet,azon írtó halványan megint megjelent a második csík! Ez mitől lehet? Eddig mikor negatív volt,semmit nem láttam rajta,még ennyire sem,pedig ezzel a fajtával tesztelek csak.(Ja és nem száradási csík,ennyire azért tisztába vagyok vele,3percen belül látszott)

[link]

[link]

2016. ápr. 6. 11:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy kémiai terhességed volt. A HCG nem ürül olyan gyorsan.
2016. ápr. 6. 11:44
 2/20 anonim ***** válasza:
Ja és én nem látok rajta semmit, ettől még elhiszem hogy élőben látszik, e minden esetre ez már akkor is csak nagyon halovány lehet.
2016. ápr. 6. 11:45
 3/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is kémiai volt. Nekem volt ilyen kettő. Egy het volt mire totál kiürült a hcg. Nyilvan függ attol, hogy mekkora érték ürül... De amugy én is totál negatívnak latom sajnos. Biztos látsz rajta vmit élőben, de képen én nem.

Én inkább nem bizakodnek a helyedben. Vagy ha úgy érzed csinálj tesztet, hatha alapon, de következő teszttel várnék 2-3napot.

2016. ápr. 6. 11:58
 4/20 A kérdező kommentje:
Az az érdekes,hogy mensi előtt is csináltam tesztet,azokon semmi nem látszott... Ez mitől lehet?
2016. ápr. 6. 12:02
 5/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy méhenkívülid van, ha továbbra is pozi lesz a teszted, keress fel egy orvost, mert a menzesz ennek a jele lehet. Ja, és a hcg nagyon gyorsan ürül, ilyen kevéske, mint ami a teszted alapján van max 1 nap alatt kiürülne.
2016. ápr. 6. 12:08
 6/20 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben mennyi időn belül kellene felkeresni a dokimat? Mármint ha méhen kívüliről lenne szo?
2016. ápr. 6. 12:30
 7/20 anonim ***** válasza:
Most direkt utána olvastam, ha méhen kívüli terhességed lenne, ugyanolyan erős pozitívnak kellene lennie a tesztnek, de Neked jelen esetben nem az.
2016. ápr. 6. 12:37
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt méhenkívülim, így tudom, miről beszélek, vérvétellel volt követve a hcg termelődése, és eléggé ingadozott, volt, hogy magasabb volt, de olyan is volt, hogy feleannyi volt csak, mint előtte, majd megint felugrott... Nekem a menzesz napján volt kb ilyen a tesztem, de másnap megjött, így nem foglalkoztam vele, utána ovutesztem állandóan pozi volt, ez volt a fura, doki javaslatára terhesteszttel is teszteltem, ami ugyanúgy nézett ki, mint menesz előtti napon. Akkor 400 felett volt a hcg értéke. Szerintem ezt a hetet várd ki, mi lesz a tesztekkel és ha lesz még pozi, keress fel egy dokit, szerintem ő is vérvételre fog küldeni.
2016. ápr. 6. 12:48
 9/20 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszod! Számomra is kicsit furi ez az egész...remélem csak a tesztek vacakolnak és nem lesz gond!
2016. ápr. 6. 12:51
 10/20 anonim ***** válasza:
nekem a kémiai terhességemnél volt ilyen tesztem.
2016. ápr. 6. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!