Mitől lehet, hogy a tesztjeim halványan látszanak? (Kép)
Már vége a mensimnek,mégis csináltam férjem kérésére egy tesztet,ami halványan pozi lett...másnap reggel szintén csináltam,nem erősödött,picit még halványabb is lett (azon már semmit nem látott a férjem....)aztán 2nappal később igaz estiből,de csináltam megint egyet,azon írtó halványan megint megjelent a második csík! Ez mitől lehet? Eddig mikor negatív volt,semmit nem láttam rajta,még ennyire sem,pedig ezzel a fajtával tesztelek csak.(Ja és nem száradási csík,ennyire azért tisztába vagyok vele,3percen belül látszott)
Szerintem is kémiai volt. Nekem volt ilyen kettő. Egy het volt mire totál kiürült a hcg. Nyilvan függ attol, hogy mekkora érték ürül... De amugy én is totál negatívnak latom sajnos. Biztos látsz rajta vmit élőben, de képen én nem.
Én inkább nem bizakodnek a helyedben. Vagy ha úgy érzed csinálj tesztet, hatha alapon, de következő teszttel várnék 2-3napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!