Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez száradási csík vagy halvány...

Ez száradási csík vagy halvány pozi, negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2019. szept. 18. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Színe van, rózsaszín. Ez egy halvány pozitív, de ugye bármi lehet, ne éld bele magad 100%-ig.
2019. szept. 18. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem menstruáció előtt 3 nappal volt kb. ilyen halvány ez a teszt, de nem tévedett. Ha késik már próbálj egy érzékenyebb tesztet esetleg, ha nem akkor én mindenképp megvárnám és akkor tesztelnék megint.🙂
2019. szept. 18. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Halvány pozi. Késik már?
2019. szept. 18. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat :)

Bevallom, még még kb 2 napom lenne a menstruációig, de nem bírtam magammal. Ha nem jön meg, tesztelek másfajta teszttel is.

2019. szept. 18. 13:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Csináltam egy predictor earlyt. Rögtön kijött a második csík

[link]

2019. szept. 18. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, ez bizony rendesen pozi! 😊

Gratulálok kérdező!! 💕

2019. szept. 18. 16:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!!

El sem hiszem, még sokkban vagyok.. nem igazán terveztük, még most volt nemrég az eljegyzés, aztán úgy voltunk vele, hogy majd esküvő után "rendesen" próbálkozunk. De úgy néz ki, nagyon jönni akart. :)

2019. szept. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!