Szerintetek negatív vagy halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Egyszer 1 csíkot látok, máskor meg kettőt. Tüneteim vannak, holnapra nem várom...
Kép:
2019. aug. 24. 15:57
1/12 anonim válasza:
Ez negatív, mint Freddie Mercury.
2/12 anonim válasza:
ja bocs, ő pozitív volt.
szóval negatív.
3/12 anonim válasza:
Nekem telefonon keresztül olyan, mintha el lenne ázva. Látok ott 2. csíkot, de mintha az egész teszt kicsit rózsaszínes lenne.
4/12 anonim válasza:
Túl mélyen martottad a vizeletbe.negativ
5/12 anonim válasza:
Én is úgy látom, mintha el lenne ázva. Így értékelhetetlen.
7/12 anonim válasza:
Nem rossz a teszt. A reagens helye hófehér, vagyis negatív a teszted.
8/12 anonim válasza:
Azért ez érdekes, hogy a reagens helye hó fehér, a többi helyen meg rózsaszín. Vagy elázott, vagy rossz a teszt. Szerintem is csinálj másikat!
9/12 anonim válasza:
Az én első terhes tesztem is ilyen volt
Én látok valamit
Ott van csak nagyon halvány
2-3 nap múlva tesztelj újra
Az már biztos lesz
Sok sikert
10/12 georgina1221 válasza:
Szia!
Ez negatív. Sajnos az x-epil újabban hajlamos arra, hogy így száradjon meg. Tapasztalatból írom, mert az elmúlt pár ciklusban én is ilyeneket teszteltem vele, és mindig megjött a menszim.Én a helyedben inkább Facelle-vel tesztelnék! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!