Váltanátok munkahelyet a helyemben?
3 éve dolgozom ugyan annál a cégnél, igy már van ugye határozatlan idejű szerződésem. 8 hónapja próbálkozunk babával, eddig sikertelenül. Megkezdtük a kivizsgálásokat, de eddig még semmi hibát nem találtunk.
Viszont nagyon stresszes a párom- és az én munkám is. Gépvezetőként dolgozom, vizsont a nyáron egy az előzőeknél sokkal nagyobb gépet kaptam, mert jobban értek a szereléséhez, mint a többiek, az előző emberek viszont akik ezen a gépen dolgoztak, felmondtak.. Érthető okokból, nekem is nehezen megy, elég nagy súlyokat kell megmozgatni, rengeteget kell menni, és elég nagy a felelősség. Végülis megy, de az ideg kikészít, hogy alig kapok segítséget, de elvárások vannak, viszont a fizetésemet sem emelték meg.
Hetek óta gyomorgörccsel járok be dolgozni, gyűlölök ott lenni. Ezért elkezdtem másik munka után nézni, és találtam is. A héten megyek interjúra, de az már biztos, hogy egy év határozott szerzőéssel tudnék kezdeni, utána kapnék csak határozatlant. És a fizetésem is 2-3 euroval több lenne óránként. Végülis ezekről akarok majd kérdezni ha ott leszek.
A próbálkozást nem szeretnénk abbahagyni, mert időben sem szeretnék sokat várni már a babával, de ha idáig nem jött össze, ki tudja mikor fog..
A munkámból kifolyólag elég hamar kapnék munkától való eltiltást ha sikerülne ( a jelenlegi cégemnél), az újnál viszont értelem szerűen nem kapnék hosszabbítást.
Fogalmam sincs mit csináljak. Néha maradnék, de a szerződésen kívül minden rossz itt.. Ha meg megyek, valószínüleg nyugodtabb lennék, és sokkal többet keresnék, de ha az egy év előtt sikerül a baba, buktam a szerződést.
Ti mit tennétek?
25N
Én egyébként váltanék...
sok ember nem mert változtatni, biztos rosszban marad a bizonytalan jó helyet..
En váltanek es felhagynek 1 evre a babaval. Okaim
1 fiatal vagy nagyon belefer
2 ilyen sresszes helyen lehet meg se tud fogani a baba
3 ha meg is foganna nem akarnek ide vissterni dolgozni es kisgyerekkel nem kapkodnak utanad a cégek
Euróban számolsz, így nyilván nem Magyarorszagon vagy. Tisztában vagy az országod munkaügyi rendszerével és a terhesség alatti munkavégzés szabályaival?
Az állásinterjú nem szerződés. Plusz mindenütt van próbaidő is, ezt se felejtsd el
"Hetek óta gyomorgörccsel járok be dolgozni, gyűlölök ott lenni"
- amint lehet váltanék, bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!