Ovuláciòs teszt, ultrahang, terhességi teszt. Baba lehet a dologban? Bövebben lent
Sziasztok
8napja késik a menszim a terhességi tesztek negativak, csináltam egy ovulációs tesztet ma amin erösödott a csík . Olvastam hogy jostesztként is lehet alkalmazni. Nem tudom mikor teszteljek ujból terhességi tesztel.
A házi orvosom 3nappal ezelött csinált egy hasi ultrahangot amiböl megàlapitotta hogy korai terhességröl van szó de még nincs elegendö hcg a vizeletben. Volt valaki hasonló helyzetben?? Elörre is köszönöm a válaszokat :)
Német az orvosom mivel németorszagban élek
En ugy ertettem a dokit hogy jol látható a petezsàk es abban mint egy rizsaszem ugy láttam én is az ultrahnagon es az az embriò lehetett.
Ne érts félre lehet nem jòl tudom
És ùjbòl kiirt hasi ultrahangra mivel a vaginálison még csak majd eztán lesz kimutatható. Nem értek nagyon hozzá és ezért forduötam hozzátok 😕 csütörtökön lesz az uh es jövöheten a nögyògyàsz
Én gondoltam valami hormonalis gondom lehet és kiderült h terhesség. 25L
Azt mondta korai terhességröl van szò ezért még nem mutathatò ki. És erös alhasi görcseim vannak /voltak
Mingyárt megjön érzés, sürü vizelési inger. Felfázàsra gondoltam igazàbòl, megszakitasos modszerel voltunk eggyüt , nem terveztem. Tudom hogy ez nem védekezés,a baba termeszetesen nem lenne gond csak picit vártam volna vele
Egészséges fiatal nö vagyok és ezért ijedtem meg a menstruáciòm elmaradàsakor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!