Miért késik 18 napja, és negatívak a tesztek?
Június 14-19-ig menstrualtam. Júli 1-jen voltunk együtt, ami elõtt elvileg pont peteérésem volt, de használtunk gumit, de kiszakadhatott.
Rá 10 nappal 6 napig tartó pecsételésem, barnázásom volt. Az aktus után 2,5 héttel elmentem orvoshoz, aki hüvelI ultrahangot is csinalt, de nem latott semmit, azt mondta, ugy érzi, hogy akkor lenne peteérésem.
Ez vol július 18-án. Másfél hónapja nem menstruáltam, 18 napja késik, de a tesztek negatívak. Orvoshoz 1-2 hét múlva megyek vissza, azt beszéltük meg.
Szerintetek mi lehet ennek az oka? Terhesség, vagy stressz? Nagyon félek, még nem állok készen terhességre, de az aktus után 3-4 héttel már kimutatnák a tesztek, igaz?
Mik a tesztek eredményét befolyásoló külsõ tényezõk? Vagyis inkább a vizelet hcg tartalmának szintjét?
Válaszotokat nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!