Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késik 18 napja, és...

Miért késik 18 napja, és negatívak a tesztek?

Figyelt kérdés

Június 14-19-ig menstrualtam. Júli 1-jen voltunk együtt, ami elõtt elvileg pont peteérésem volt, de használtunk gumit, de kiszakadhatott.

Rá 10 nappal 6 napig tartó pecsételésem, barnázásom volt. Az aktus után 2,5 héttel elmentem orvoshoz, aki hüvelI ultrahangot is csinalt, de nem latott semmit, azt mondta, ugy érzi, hogy akkor lenne peteérésem.

Ez vol július 18-án. Másfél hónapja nem menstruáltam, 18 napja késik, de a tesztek negatívak. Orvoshoz 1-2 hét múlva megyek vissza, azt beszéltük meg.

Szerintetek mi lehet ennek az oka? Terhesség, vagy stressz? Nagyon félek, még nem állok készen terhességre, de az aktus után 3-4 héttel már kimutatnák a tesztek, igaz?

Mik a tesztek eredményét befolyásoló külsõ tényezõk? Vagyis inkább a vizelet hcg tartalmának szintjét?

Válaszotokat nagyon köszönöm!

2018. júl. 31. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vagy terhes nyugi. A hcg szint a beágyazódás után kezd el termelődni, ha babát várnál már kimutatná. Főleg, hogy a doki sem látott semmit. A kédésnek, kimaradásnak ezer oka lehet. Nekem is volt, hogy kimaradt egy, utána ugyan úgy megjött a következő hónapban. Ha gondolod igyál lady ciklus teát, az segíthet.
2018. júl. 31. 05:44
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem egyszer volt ilyen hogy egy hónapban több napon keresztül barnáztam én is voltam orvosnál nem adott rá semmit és abban a hónapba nem is volt rendes menstruációm vagyis ezt a barnázást tudtam be annak.. rá következő hónapra rendessen megjött a menstruációm. valószínűleg hormon probléma okozhatta de nem kezelték. nyugi sztem 18napos késést már a teszt kimutatná főleg egy érzékeny teszt..igaz hogy vannak akiknek késöbb mutatja csak ki mert később volt ovulációjuk de ha biztos vagy abban hogy mikor volt ovud akkor sztem így nem nagy esély van a terhességre. mindenesetre csinálj még tesztet akár ma (nem irtad hogy mikor teszteltél) 10es érzékenységűt.
2018. júl. 31. 05:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is késik. Június 17-én jött meg utoljára... Terhesség kizárva. Én már lassan a melegre fogom.
2018. aug. 1. 00:01
 4/5 anonim válasza:
Egyébként tényleg lehet, hogy az időjárás is rátesz, mert nekem is 34. napon jött, pedig 29-30.on szokott. Bár ez nem olyan nagy eltérés, de több, mint ami szokott lenni. + A stressz sem jó, de hát könnyű ilyenkor az embernek mondani, hogy ne stresszeljen..
2018. aug. 1. 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, vegul aznap reggel megjott, mikor kiirtam a kerdest :D igen. “Ne stresszelj es meg fog jonni” ordogi kor
2018. aug. 3. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!