3 különfajta teszt is negatívat mutatott, lehetek terhes?
Ezek a tesztek szerintem nem 100 százalékosak. Menj orvoshoz, ő biztosan meg tudja mondani.Nekem is negatívot mutatott és most itt vagyok egy gyerekkel :)
Egyébként el is kaphattál valamit, felfáztál, vagy hasonló...attól is késhet.
Kedves #1 valaszolo!
Fogalmam sincs, hogy a kerdesem melyik reszebol tudtad leszurni, hogy tudatlan lennek. Tisztaban vagyok a teherbeeses folyamataval, epp ahogy a beagyazodassal es a termekenyseggel is, szimplan nem ertem miert negativ a teszt es nem jon meg ha a terhesseg semmi tunetet nem erzem. Koszonom szepen a felettebb hasznos valaszt, sokra mentem vele. Plusz ha mar itt tartunk nehogy mar egy agyoniskolazott oktasson ki, aki a teherbeesest sem tudja helyesen leirni... Tovabbi szep estet!:)
Nézd, 3 hét után már kimutatja a teszt. Tehát nyilván hihettél neki, mint ahogy be is bizonyosodott, mert megjött a vérzésed.
Viszont egy dolgot tudnod kell! Pontosan azért, mert ilyen rendszertelennek mondható a ciklusod, nagyon nagy esélyed van megszakítás mellett teherbe esni! Tudod, hogy kiknél megy évekig gond nélkül a megszakítás? Olyan pároknál, ahol a női tagnak évek óta beállt, szabályos ciklusa van (persze náluk is bármikor lehet zavar a ciklusban), a férfi pedig teljesen konrtollban tudja tartani a saját testét, abszolút tisztában van a teste működésével. Na, már most, a kérdésedből kiderül, hogy ti nem ebbe a kategóriába tartoztok, tehát ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz normálisan, mert te tuti, hogy előbb vagy utóbb terhes leszel így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!