Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 különfajta teszt is negatíva...

3 különfajta teszt is negatívat mutatott, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
3 hete voltam együtt a barátommal és megszakítással védekeztünk...’2 hete késik a menstruációm, csináltam egy tesztet a 4. napon mikor késett, majd egy hetes késésnél, illetve tegnap mikor 2 hét lett a késés. (2 fajta X-epil teszt volt illetve a tegnapi Gabrielle. Mindegyiket reggeli első vizelettel csináltam) és az összes negatív lett. Lehetek így terhes? Ha nem, mitől késhet ennyit? Maximum 1-2 napot szokott késni.
2019. szept. 13. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Uristen xD meg egy eszleny.. Inkabb olcass utana a teherbe eses folyamatanak,illetve a beagyazodasnak,termekenysegnek stb stb stb... Sok mindennek..,aztan kefelj,tudatlan vagy nagyon.
2019. szept. 14. 00:02
 2/7 anonim válasza:
79%

Ezek a tesztek szerintem nem 100 százalékosak. Menj orvoshoz, ő biztosan meg tudja mondani.Nekem is negatívot mutatott és most itt vagyok egy gyerekkel :)

Egyébként el is kaphattál valamit, felfáztál, vagy hasonló...attól is késhet.

2019. szept. 14. 00:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves #1 valaszolo!

Fogalmam sincs, hogy a kerdesem melyik reszebol tudtad leszurni, hogy tudatlan lennek. Tisztaban vagyok a teherbeeses folyamataval, epp ahogy a beagyazodassal es a termekenyseggel is, szimplan nem ertem miert negativ a teszt es nem jon meg ha a terhesseg semmi tunetet nem erzem. Koszonom szepen a felettebb hasznos valaszt, sokra mentem vele. Plusz ha mar itt tartunk nehogy mar egy agyoniskolazott oktasson ki, aki a teherbeesest sem tudja helyesen leirni... Tovabbi szep estet!:)

2019. szept. 14. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 6 éve így "vedekezek". Semmi baj nem történt eddig. Szerintem draga buli lesz minden ilyen aktus után 3tesztet venni. Nem vagy terhes, és meg is fog jönni. Valószínűleg izgulsz mint az állat, hogy mikor jön meg ezért késik. Ha nem bízol ebben a módszerben , akkor keress biztonságosabb megoldást, de most hidd el, hogy nem vagy terhes. Nyugi van :)
2019. szept. 14. 06:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Tobbszor nem fog elofordulni az ilyesfajta “vedekezes” de haaaaala egnek, ma arra keltem hogy megjott. Szerintem a stressztol csuszhatott ennyit
2019. szept. 14. 07:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, 3 hét után már kimutatja a teszt. Tehát nyilván hihettél neki, mint ahogy be is bizonyosodott, mert megjött a vérzésed.

Viszont egy dolgot tudnod kell! Pontosan azért, mert ilyen rendszertelennek mondható a ciklusod, nagyon nagy esélyed van megszakítás mellett teherbe esni! Tudod, hogy kiknél megy évekig gond nélkül a megszakítás? Olyan pároknál, ahol a női tagnak évek óta beállt, szabályos ciklusa van (persze náluk is bármikor lehet zavar a ciklusban), a férfi pedig teljesen konrtollban tudja tartani a saját testét, abszolút tisztában van a teste működésével. Na, már most, a kérdésedből kiderül, hogy ti nem ebbe a kategóriába tartoztok, tehát ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz normálisan, mert te tuti, hogy előbb vagy utóbb terhes leszel így!

2019. szept. 14. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztosan nem vagy terhes, a teszt már kimutatta volna.
2019. szept. 14. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!