Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap lesz 4. napja, hogy...

Holnap lesz 4. napja, hogy késik! Lehetek terhes ha már 2 teszt negatív?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az ovu után voltunk együtt 1 vagy 2 napra rá az alkalmazásom szerint.

Előtte is voltunk együtt,de akkor sajna megjött.

Ma 3.napja,hogy késik és semmi jele annak,hogy megjönne néha begörcsölök vagy szúr pillanatokra. Csináltam már 2tesztet mindkettő negatív. Még egy van itthon gondoltam azzal még várok. Nődokinál voltam,hogy nincs-e valami baj,de csak szerdára lesz eredmény azzal kapcsolatban,hogy baj az van-e vagy sem. Szerintetek ez még lehet babci?

2019. aug. 31. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A teszt negatív. Itt más van a dologban.
2019. aug. 31. 21:10
 2/12 A kérdező kommentje:

Olvastam itt,hogy van akinek csak 10nap késés után lett pozitív.

Azért köszi!🙂

2019. aug. 31. 21:15
 3/12 anonim válasza:
85%

"babci" ?????!🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Egyébként negatív a teszt, az az nem vagy terhes, mi a kérdés...?

2019. aug. 31. 21:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Mindig pontosan jön meg,most késik. Sokaknak nem is mutatja ki a teszt az első pár nap késésben. Nagyon régóta már,hogy szeretnénk! Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.💁🏽‍♀️
2019. aug. 31. 21:50
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Azért késik, mert úgy rá vagy görcsölve, hogy még a sperma vándorlását is "erezni" akarod.

Amúgy voot, akinek 10 nap után lett +, de ez rajtad nem segít.

Várj egy hetet a 3. Teszttel, nem attól lesz BABCI, hogy itt azt mondják.

Ha meg azt mondják, te beleéled magad és megse, jobb?

Jövő hónapban majd osszejon, vagy az után, nem hajt a tatár, vagy?

Turelem, nyugalom, aztán sikerül, így sokáig fog tartani.

2019. aug. 31. 22:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a 14. Napon volt ovum, ha nem 6 nappal később. Nagyon fájt, szinte görcsölt a hasam alja peteérés kor. Szerdai napon kellett volna megjönnie, de negatív. Szombaton reggel halvány pozitív, hétfőn reggel jó erős pozitív! Tényleg 6 nappal később jött össze a baba, mert minden Ultrahang szerint stimmel a mérete, 2 héttel kisebb az utolsó menseshez mérten.
2019. szept. 1. 03:43
 7/12 A kérdező kommentje:

2 ÉVE várom a következő alkalmat a következő havit. Sosem késett egy napot sem. Reménykedtem igen,de nem éltem bele magam. Csak mások esetére voltam kiváncsi.

És nem,nem akarom érezni a sperma vándorlását. Nem is írtam azt,hogy következő hónapba nem jó vagy utána. Szimplán kiváncsi voltam ki mikor tesztelt poztívat,de ugyan kérlek ne haragudj! Ezért írtam ugy a kérdést ahogy. Rágörcsölve sem vagyok,mert már megszoktam,hogy megjön mindig és nem baba van a dolgoba vagy BABCI igen. Remélem neked több sikered volt vagy lesz!

Ha pedig a nődokival jönnél,szerinte semmi baj. 2-nél voltam. A legújabb eredmény pedig szerdán lesz meg. Köszönöm a válaszod további szép hétvégét.

2019. szept. 1. 03:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Nagyon örülök neki,hogy neked/nektek összejött! Gratulálok!!😊 Hányadik hétben vagy? Tartasz már ott,hogy tudd kislány-e vagy kisfiú? Jó ezt a választ olvasni! Viszont semmibe sem élem bele magam. Ahogy a sors akarja úgy lesz!
2019. szept. 1. 03:52
 9/12 khniki ***** válasza:
Esetleg próbálj meg egy 10-es érzékenységű tesztet, hátha később fogant.
2019. szept. 1. 09:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha hétföig nem jön meg,tesztelek újra. Köszi a tippet.
2019. szept. 1. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!