Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két negatív teszt után lehet...

Mixxy kérdése:

Két negatív teszt után lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Július 21-én volt meg utoljára,az ovuláció idején voltunk együtt a párommal, megszakítással védekezünk.most viszont 8napja késik,eddig sose volt ilyen mindig percre pontosan szokott megjönni.az ovuláció ideje után volt feltárások amin már túl vagyok.

Csináltam két tesztet negatív lett.Pisilni többet járok mint eddig, fáradékonyság is jelentkezik,érzékenyek a melleim.

Valakinek volt már hasonló?

2019. aug. 25. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem vagy terhes.
2019. aug. 25. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Tünteteket másnak is belehet tudni.

Keress fel egy nőgyógyászt,mert ha nem vagy terhes,más áll a háttérben amit nem biztos,hogy hanyagolni kéne

2019. aug. 25. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk augusztus elseje óta késett, és csak most augusztus 20án lett először pozitív teszt, azóta már :)
2019. aug. 25. 15:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Köszönöm a válaszod,Írtam neked üzenetet.Ha van időd válaszolj :) köszi

2019. aug. 25. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
A másik két válaszolónak miért nem tudod megköszönni a válaszukat? Miért csak annak a válaszát méltatod köszönetre, aki céloz arra, hogy terhes lehetsz??
2019. aug. 25. 18:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Fogok írni ha aktuális. Belikeoltam hogy hasznos a válasza,azt jelzi is nekik.

Mindenkinek köszönöm.Mivel egy 2honapja voltam orvosnál általános vizsgálaton és nem volt semmi,ezért most nem gondolok rosszra.

2019. aug. 25. 18:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak kiírom hogy az este folyamán megjött.
2019. aug. 27. 08:43
 8/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom..
2019. aug. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!