Ránéznétek a tesztemre?
Figyelt kérdés
Időn belül jött ki az a halványka csík,one step teszt, érdemes reménykedni? nem tudom meg mondani hányadik ciklus nap mert nagyon kusza a vérzésem. Aktus után 11ik napon vagyok köszi előre is!
2019. szept. 11. 11:39
11/17 A kérdező kommentje:
Nem képzelem oda :) nem csak én látom :)
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm.. Nagyon reménykedem :)
2019. szept. 11. 13:08
13/17 anonim válasza:
Nekem ilyen volt
Nem hittem el ( de terhes vagyok 😉)
Tesztelj te is rendes teszttel inkább,annak higyj
14/17 anonim válasza:
Annak a nagyon halvány második csíknak, amit én is látok, sajnos semmilyen rózsaszín árnyalata nincs. Az egy halványszürke száradási csík, tehát negatív. Vehetsz ugyan másikat, de szerintem nem vagy terhes.
15/17 anonim válasza:
Látom mire gondolsz :) Ismetelj, de ne one steppel. (Facelle, predictor early). Ha ez halvany pozitiv, akkor ezeken mar gyonyoruen latszik. Nagyon drukkolok :)
16/17 anonim válasza:
ugyanilyen volt nekem is, aztán szépen erősödött , elmenetem a dokihoz es 6 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!