Ki nem várja szeptember közepére/végére?
Figyelt kérdés
Első "rendes" próbálkozásos honapunk. 3 hónapja próbálkozunk, de még csak ebben a hónapban figyeltem a testemet, a nyákot, a hasszurkalast, es 2 naponta vagyunk együtt a párommal. :) van valaki hasonló helyzetben? Gondoltam megoszthatnank a tapasztalatainkat. :)2019. szept. 8. 22:16
32/39 anonim válasza:
De jó! 😊 Boldog babavarast kívánok!😊
33/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) bar meg nem bízom el magam.
2019. szept. 20. 20:18
34/39 anonim válasza:
Gratulálok! 😊❤️
Kérdező hányadik dpo-n lett először pozi? Amit már nem kellett nagyítóval nézni!?
35/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor volt az ovuláció, de 28. Napon már erős pozit teszteltem. Akkor meg az olcso teszt negatív volt, masnap reggel mar az is pozitív lett.
2019. szept. 21. 14:30
36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🥰
2019. szept. 21. 14:30
37/39 anonim válasza:
Gratulálok. Én tegnapra nem vártam, 3. próbálkozós hónap, nem teszteltem még, mert az előzőknél és 5-6 nap késéssel végül megjött.
Fertőzés miatt voltam ma nőgyógyásznál, aki azt mondta vastag a nyálkahártya szóval lehet sikerült.
Holnap tesztelek :)
38/39 A kérdező kommentje:
Sok sikert!!!!
2019. szept. 25. 20:07
39/39 anonim válasza:
Megcsináltam ma reggel, halvány pozi lett, száradás után már erősebb lett :)
A többieknek kitartást és sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!