Ki nem várja szeptember közepére/végére?
Szintén szeptember 21 lenne a következő aktuális mensi kezdőnapja.
Ez a 11.-ik hónap, volt már egy spontán vetélés, kiderült pajzsmirigy alulműködés és IR úgyhogy őszintén nehezen tudok már bízni, de hátha ez lesz végre a szerencsés hónap nekünk is :)
Én nem is tudom, mikorra. Már ciklus 34. napján vagyok, de az a sejtésem, hogy később volt az ovuláció. Szóval talán még 1 hét.
Én úgy ingadozom, néha annyira terhes akarok lenni, néha meg imádkozom, hogy jaj, még ne... tele vagyok aggodalommal. :D
Amúgy semmi különös jel, ilyen premens dolgok vannak, mellfájdalom, de ez nem függ össze terhességgel. Most egyszerűen csak van egy érzésem, hogy szerintem sikerült. Teljesen megmagyarázhatatlan. Csak így érzem.
Sziasztok, én 16-ra nem várom. Második próbálkozós hónap.
Előző hónapba nagyon figyelgettem magam,volt hasszurka, puffadás meg minden,tesztelgettem nemvárt előtt, aztán 1 nap késéssel megjött. Szóval most nem figyelgetem magam, majd ha késik tesztelek.
Drukkolok mindenkinek.
“A” 🙂
Sziasztok Lányok. Szeptember 17-re nem várom. Szerintem ebben a hónapban pár nappal elöbb volt ovulációm, azóta iszonyatosan fáj a mellem ,derék fájás és 3. éjjel járok ki pisilni. Még van vissza 8 napom , már szívem szerint megcsinálnám a tesztet, de még túl korai lenne. 5. próbálkozós hónap.
Szúrkolok nektek :)
B
Hogy vagytok? Valaki érez valamit? :)
Tesztet ki csinált már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!