Progeszteron, lehet gond vele?
Ciklus
17. napja - 31,57 nmol/l
19. napja - 39,83 nmol/l
21. napja - 39,55 nmol/l
23. napja - 11,17 nmol/l
Ciklus 25. napján jött meg a menstruációm.
Soká kaptam időpontot a meddőségibe. Valaki lát az eredményen bármi rendelleneset?
Köszönöm!
És a 11,17 nmol/l is rendben lehet vajon? Hogy ennyire nagyot zuhan és ilyen alacsonyra?
Nagyon bíztam benne hogy ez a gond és végre van remény.
Egyszerűen “tökéletesek vagyunk” és 2 éve nem jön a babuci. :(
Ahogy az utolsó írta. Mensi előtt leesik, terhesség esetén nem esik le.
Milyen vizsgálatokon voltál, ha szabad kérdezni? 7év volt nekünk mire meglett a kis csodánk, tudom nehéz, de kitartás! Nekem megfelelő doki kellett meg egy gyógyszer az IR-re és a pajzsmirigyre és szinte egyből sikerült. Ha gondolod és lenne kérdésed szívesen segítek tapasztalat megosztással :) Írj nyugodtan privit.
Sajnos sok sok probléma lehet, a legtöbb apróság.
1#-es voltam
Ir, pajzsmirigy, vérképek, párom vizsgálata, laparoszkópos átjárhatósági. Minden eredményem tökéletes, páromé is és átjárható vagyok. Voltam az eredményeimmel endokrinológusnál is és ő is azt mondta minden szuper. Most mentünk fel budapestre (200 km) a Medend meddőségi központba, ott kérte az orvos most a progeszterint, de ezek szerint az is okés...
Szeretne méhtükrözést is, annak 2 hét múlva lesz a megbeszélése. Menstruációm 25-28 napos, nem maradt ki soha és nincs barnázás soha.
Ovu tesztet használtam 1 évig és mindig mutatta a 12-14. nap körúl az ovulációt.
Voltam többször uh követésen és mindig volt domináns tüsző középidőben.
Rettentő rossz érzés, hogy még egy pici rossz sincs amin el lehetne indulni. Sötétben tapogatózunk és a látom a sokadik orvoson is, hogy ők is....
Én úgy tudom, ugyan csúnyán hangzik, de létezik, hogy összeférhetetlen vagy a pároddal. Mintha erre is lenne valami vizsgálat. Ismerősöm párja így lett 43évesen anyuka.... két párjától sem sikerült teherbe esnie. Minden klappolt pedig. Majd ismerősömmel lombikkal sikerült.
Nem tudok mit mondani, tudom milyen reménytelennek tűnő dolog, de a mai orvoslással elérhető a cél. Magán lombikon nem gobdolkoztatok? Ritka, ha egészséges párnak két év alatt nem jön össze spontán. Valami tuti van.
Párodnál néztek DNS fragmantációt, HBA-t, MAR tesztet és ROS értékeket?
Neked trombózis és min. immunológiai panelt?
NK ölő sejtet?
És ez még csak néhány, amit nem néztetek...
Sylab van nálunk a progeszteront és az ir-t is ott nézettem meg, de ezeket a vizsgálatokat nrm találom a listában. Sajnos az orvosnak nem állhatok elő azzal hogy ezeket akarom megcsináltatni, valamint mivel nem a lakhelyemen van a meddőségi így tb alapon nem csináltathatok semmilyen vizsgálatot amit a oesti doktornő ír elő, csak magánban. Korrekt....
Nem tudom hogy az összeférhetetlenséget hogy lehet megnézetni.
Nekem már ezek a vizsgálatok is “sok”. Tavaly december ota folyamatosan orvoshoz járok és a méhtükrözés is pesten lesz. Nem tudom még a munkahelyemen mit találok ki.
Annyira nehéz :(
Férjednek:
Az oldal alja felé találjátok az idevonatkozó részt.
Tudom min mész keresztül, ezt jártuk végig tavaly mi is. Ezer és egy vizsgálat és még akkor sem volt vége... Mi ráadásul szerencsések voltunk, mert a 3 sikertelen inszem után, az első lombik sikerült. De idegőrlő küzdelem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!