Progeszteron gond?
Figyelt kérdés
Második babát szeretnénk férjemmel. Ez volt az első próbálkozó hónapunk, de a szervezetem teljesen megzavarodott. Eddig rendre 25-26 napos ciklusaim voltak, de most a 23.napon megjött a menzeszem, ami sokkal kevesebb mennyiségű és sokkal kevesebb ideig tartott, mint szokott. A mellém 3 hete be van duzzadva. Tudom hogy terhes nem lehetek, mert akkor ennyi vérzés sem lett volna. Volt esetleg, akinek hasonló tünetekkel derült ki, hogy progeszteron problémája van?2018. aug. 15. 08:14
1/3 anonim válasza:
Én a helyedbe elmennék egy nőgyógyászhoz.Ő megvizsgál.A terhesség sem kizárt.A dokihoz jobb ha időben mész.minnél hamarabb rájön a doki mi a baj annál hamarabb lehet orvosolni.
Minden jót!
2/3 anonim válasza:
kisfiammal erősen sötétbarnáztam és kissé véreztem is( emiatt én se gondoltam terhességre) következő héten pozitívat teszteltem, rettenetesen rosszul voltam úgyhogy amiatt csináltam tesztet!
Jelenleg kb. 7 hetes vagyok, most "csak" 1 hétig barnázgattam, pozitív teszt után
szóval akár terhesség is lehet vagy hormon hiány
keresd fel az orvosod, ő többet tud mondani
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap előtt teszteltem negatívat, augusztus 3-án voltam a nőgyógyászomnál, aki csak a méhemet látta akkor uh-n, a petefészkeimet nem, annyit mondott, hogy cikusnak megfelelő, de akkor felhívom majd, mit tanácsol.
2018. aug. 15. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!