Nagyon agodom! Valaki tapasztalat!?
7 hetes terhes vagyok ma nagyon kevés barnázásom volt
Nagyon megijedtem!
Mitől lehet !?
Nagyon félek!
Ne stresszelj most, az fontos.
Amennyiben görcsölsz, vegyél be magnéziumot.
Nyilván megijed az ember, de engem kifejezetten megnyugtatott az orvos, ha csak egyszeri törlésnél van barnázás, és semmi más tünet, az az esedékes menstruáció miatt van.
Reggel menj be ügyeletre, és tényleg ne stresszelj, mert azzal többet ártassz.
Szorítok neked🤞
Köszönöm szépen!
Most megyek a nőgyógyászatra szerencsére se barna folyás se görcsölés tegnap óta nem jelentkezet de azért be megyek mert jobb félni mint megijedni had nézen meg az orvos !
Magnéziumot minden nap szedek ☺
Kérdező. Első válaszoló vagyok. 8 hetes voltam, amikor teszteltem a pozitívat. Pár napra rá elmentem vásárolni csaladtagokkal, este, kaja után elmentem wcre, ahol fedeztem, hogy barnazok... Azonnal ügyeletre mentünk (Taxival, mert ilyenkor engem nem érdekel, hogy drága, sőt, most, hogy már pár hónapos a gyerekem voltunk vele is úgy életen, szintén taxival). Ott az ügyeletes orvos rendesen, hüvelyi ultrahanggal megnezte a babát. Utrogestant javasolt. Nekem azt mondta hormon probléma, szokott ilyen lenni.
Tehat nem vagyok orvos, nem vetozom meg, hogy ez szerinte beagyazodasi vérzés, de az, hogy Nem vizsgált meg, az gáz... Főleg, hogy másnap mentél. Engem 12. Hétig hüvelyi ultrahanggal vizsgáltak. Szolnok kellett volna, olyan nincs, hogy nem vizsgálnak, ráadásul kenetet is venni kell, kB pont abban a korban. Minden jót, így, hogy leirtad mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!