Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon agodom! Valaki tapaszta...

Nagyon agodom! Valaki tapasztalat!?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok ma nagyon kevés barnázásom volt

Nagyon megijedtem!

Mitől lehet !?

Nagyon félek!

2019. szept. 4. 10:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Tizenhatodikára kaptam időpontot annál hamarabb nem fogadnak a nődokinál
2019. szept. 4. 14:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ügyeletre menj!
2019. szept. 4. 14:35
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Menj be a kórhába ahová tartozol az ügyeletre.

A lányomnál ugyanez volt a 7.héten.

Utrogestant írt fel az orvos. Igaz, az kicsit(nagyon) ki tud ütni, de azóta már itt fekszik mellettem a 2 éves lányom♥️

Ha nem görcsölsz, és vérzel, ne gondolj rosszra. Mostanában lenne esedékes a következő menstruációd, amiatt is lehet barnázás. De mindenképp menj be az ügyeletre, hogy te is megnyugodj, meg a gyógyszer is fel legyen írva.

Kitartást 🤞 majd írj, hogy mi volt.

2019. szept. 4. 14:46
 14/29 A kérdező kommentje:

Jelenleg nem fáj a hasam és nem görcsölök és megszünt a barna folyásom

És most szintelen van csak!

2019. szept. 4. 15:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Édesjóistenem... Komolyan el kell mondani, hogy az ügyeletre menj? Most attól tényleg megnyugodtál, hogy most éppen nincs? Nekem is volt ilyen és első terhesség volt, de nem kellett mondania senkinek, hogy húzzák befelé az ügyeletre. Szóval ne várd ki az időpontodat, hidd el ilyen problémával nem fognak elküldeni.
2019. szept. 4. 15:46
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sem görcsöltem, és csak minimális barnázás volt a wc papíron délelőtt aztán estére elmúlt, majd visszatért. Másnap elöntött a vér és azonnal műtöttek. Szóval vagy elmész ügyeletre megvizsgáltatni magad és ha kell, felírnak progeszteront. Vagy várod a csodát és vagy elvetélsz vagy nem.
2019. szept. 4. 17:06
 17/29 anonim ***** válasza:
Ügyelet!!!
2019. szept. 4. 18:30
 18/29 A kérdező kommentje:

Sajnos leghamarabb holnap reggel tudok orvoshoz menni mivel már nincs buszom se vonatom kocsink meg nincs

Reggel első dolgom nőgyógyászatra menni!

Adigg még nem késő!?😱

2019. szept. 4. 19:09
 19/29 anonim ***** válasza:
Nincs egy ismerős, barát, rokon, bárki, aki be tudna vinni? Holnapig még bármi történhet.
2019. szept. 4. 19:13
 20/29 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs

Ilyenkor már ez a falu ki van halva 😰

2019. szept. 4. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!