Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan eshetnek teherbe?

Hogyan eshetnek teherbe?

Figyelt kérdés
Parommal eleg regota egyutt vagyunk (8eve) es tavaly becsuszott egy baba de sajnos 8-9 hetesen elveteltem. En azota is szeretnek ujra gyermeket de a parom az mondja meg ne.. En meg lassan bele betegszek hogy nem akarja... Eleg erosen migrenes vagyok es nem szedhetek fogamzasgatlot amit tud o is. Igy nem mondhatom hogy elkezdtem gyogyszert szedni kozbe nem.. Szeretnek teherbeesni az o tudta nelkul. Biztos nem vetetnem el a masikat is szerettuk volna. Tudom nem hangzik valami jol hogy ilyet szeretnek tenni de mar ketsegbe esesembe mindent megprobalnek. 27 eves vagyok

2019. szept. 2. 16:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti hol eltek??!! Az en agyam lett atb...va evekig es en vagyok a fereg?? Erdekes! Azert mert valaki gyereket akar attol akit szeret!!! Nem megb.tni akarom magam valami iseretlennel! Nekem csak az faj hogy en lettem hulyenek nezve! 8 eves kapcsoltat! 7evig hajtoffa h maaaajd kell baba! Most meg amikor en is szeretnem akkor meg JA nem??? Ertem szoval akkor kellett volna felcsinaltatni magam amikor o akarta???? Nem is tudjatok sokan ennek az egesznek a hatteret! Nem kioktatast kertem! Persze konnyu a masikat idiotazni.....
2019. szept. 9. 14:32
 22/23 KillingTheMercy ***** válasza:
100%
Amennyiben azt tervezed, hogy a párod tudta nélkül esel teherbe, akkor igenis jogosan kaptad a savat a többi hozzászólótól. Ritka aljas húzás rákényszeríteni valakire az apaságot, aki nem áll még készen rá / egyáltalán nem is akar gyereket. Ha így állsz hozzá, ne csodálkozz rajta, ha negatív kommenteket kapsz, mert ez egyáltalán nem a normális megközelítése a problémád megoldásának.
2019. szept. 10. 15:03
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Még hogy nem érdemled meg...😂😂

“Életed szerelme” tudta nélkül akarsz teherbe esni...! Gondolkozz már idióta! Ha ilyet képes lennél megtenni, akkor nem szereted azt az embert ez ilyen egyszerű. De a gyereket se, ha TUDATOSAN elüldözöd az apját...🙄🙄

2019. szept. 10. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!