Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan eshetnek teherbe?

Hogyan eshetnek teherbe?

Figyelt kérdés
Parommal eleg regota egyutt vagyunk (8eve) es tavaly becsuszott egy baba de sajnos 8-9 hetesen elveteltem. En azota is szeretnek ujra gyermeket de a parom az mondja meg ne.. En meg lassan bele betegszek hogy nem akarja... Eleg erosen migrenes vagyok es nem szedhetek fogamzasgatlot amit tud o is. Igy nem mondhatom hogy elkezdtem gyogyszert szedni kozbe nem.. Szeretnek teherbeesni az o tudta nelkul. Biztos nem vetetnem el a masikat is szerettuk volna. Tudom nem hangzik valami jol hogy ilyet szeretnek tenni de mar ketsegbe esesembe mindent megprobalnek. 27 eves vagyok

2019. szept. 2. 16:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Remelem szetmentek, es nyakadon marad a gyerek!
2019. szept. 7. 12:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok jo kivansagot.... nyugi a gondolatot elvetettem DE ha egyszer lenne baba meg ha a nyakamon maradna se erdekelne. Ugyan ugy felnevelnem! Szetmenni amugy is szet fogunk mert az en fejem is at lett vagva. Evikig hallgattam legyen baba. Ja most meg se...
2019. szept. 7. 16:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt embereknél ez úgy szokás, hogy leülnek megbeszélni. Ha te már nagyon vágysz babára és ilyen módszerek is eszedbe jutottak, akkor mondd el neki nyíltan, hogy nem szeretnél tovább várni. Teljesen érthető ez tőled.

Ha ő nem akar gyereket, akkor semmi értelme együtt maradnotok. Ez olyan kérdés, amiben nem létezik kompromisszum.

Egyedül, apa nélkül bevállalni mi értelme? Miért nem szakítasz és kezdesz ismerkedni? Simán lehetne egy olyan párod is, aki szeretne gyereket és támogat végig a terhesség alatt és után.

Nagyon sok pasi szeretne gyereket, miért nem vállalsz egy ilyennel gyereket?

Tudatosan apa nélkül megèri? A gyerek életét is tönkre teszed és a párodét is. 8 év kapcsolat után megérdemelné, hogy ne vágd át, ha ő megmondta, hogy nem akar gyereket.

Tényleg ilyen esetben csak a szakítás marad. Az egyetlen út, hogy boldogok legyetek.

2019. szept. 8. 15:07
 14/23 Emerald ***** válasza:
68%

Ugyan nem ismerem édesanyádat, most mégis ő van gondolataimban.

Hagyad el a pasit a francba, jobbat érdemel egy kétszínű, nyomorult kígyónál és válaszd a mesterséges megtermékenyítést, azzal csak egy életet teszel tönkre. :)

2019. szept. 8. 15:07
 15/23 anonim válasza:
88%
Szerintem inkább engedd el... Lehet hogy rendben van az anyagi helyzeted, de ez hamar változhat. Tudod mennyi egy gyerek felnevelése? Másrészt sajnálom a párodat, ha ilyen önző vagy, hogy csak magadra gondolsz! És ha ő nem is szerette volna az elsőt sem? Vagy még amiatt nem akar, mert nehogy ez is elmenjen? Gondold inkább át és ne a háta mögött szervezkedj, mert ha sikerül is teherbe esned, akkor úgyis el fog hagyni, hiszen tudtad h nem akart de mégis ugy intézted h legyen stb... A pasik nem szeretik az ilyen nőket.
2019. szept. 8. 15:08
 16/23 Sajtostallér válasza:
85%
A Sok jó kívánságot magadnak köszönheted. Nem is értem hogy jut ilyen eszébe egy embernek. Igazából ha ennyire hülye vagy, nem biztos hogy neked biztosan kéne az a gyerek.
2019. szept. 8. 15:14
 17/23 anonim válasza:
77%
Idi🤭ta p🤫cs@ vagy 😂😂
2019. szept. 8. 15:28
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem zavarna hogy egyedül maradnál a gyerekkel,és fel tudod egyedül nevelni-ezt kétlem,és nem is egészséges,-akkor miért nem mész le egy szórakozó helyre,idd le magad,és feküdj le pár pasival.Orosz rulett.Úgy is mindegy,nem?Csak a tiéd lesz..És akkor nincs kit megsz@patnod.
2019. szept. 8. 15:39
 19/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha amúgy is szétmentek miért akarod tönkretenni az életét? Inkább keress valakit akivel közösek a céljaitok...
2019. szept. 8. 16:42
 20/23 anonim ***** válasza:
70%

A tudta nélkül? Ha keresel valaki mást, aki gumi nélkül hajlandó párszor megdugni, tulajdonképpen elég könnyen összejöhet, akár már első alkalommal is...

Remélem tudtam segíteni!

2019. szept. 9. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.