Lehetek terhes? Furcsa dolgok vannak nálam mostanában, bár lehet csak bebeszélem magamnak.
Teszteld többször, áldozd rá azt az összeget , egy héten megcsinálnék legalább egyet.szóval min 2 dbt még csinálj a hetekben. De nyugi , lehet hogy csak hormon zavarod van. Stresszes vagy .Nekem akkor megjön hamarabb , sőt most is meg van , aug esején is meg volt , és most 26-odikán is megjött. Én nem gondolok egyből terhességre , mert minden normális , azon az egy tényen kívül, hogy most megjött kétszer egy hónapban.De én ebben az elmúlt 4 hétben sokat stresszeltem. Mielőtt nekem megjön nagyon érzékenyek a melleim , eszméletlenül görcsölök , a fájdalmat már min 2 nappal előtte érzem , és menstruáció közben szakad lefelé a derekam.Teljesen normális tünetek ,szinte mindenkinél vannak , akinél nincs az sem jelent semmit , de tegye össze a kezét én azt mondom :D
Szerintem csak bebeszéled magadnak, néha nekem is vannak ilyen hónapjaim , amikor késik ,hogy kombinálok, gondolok arra is , hogy mivan ha terhes vagyok . De ez normális, mert nem kell félvárról venni még akkor sem , ha megfelelően védekezik az ember.
Szóval nyugi, ne parázz be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!