Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Furcsa dolgok...

Vivien9322 kérdése:

Lehetek terhes? Furcsa dolgok vannak nálam mostanában, bár lehet csak bebeszélem magamnak.

Figyelt kérdés
Volt egy hét hogy melóhelyen minden nap elkellett mennem vécére. Amikor megjött tartott 2 napig az 5 nap helyett. Utána kb 14 nap múlva, alhasi fájás, derékfájás, mell érzékenység pedig mielőtt megjön nem szokott ilyen lenni. Persze megint megjött utána mintha minden tünetet elvágtak volna, de megint más milyen volt. Most meg egy ideje csak két naponta megyek vécére elég nehezen utána meg vérzik. Csináltam tesztet múltkor de negatív lett. Meg volt olyan időszak is hogy ugye tejerzekeny vagyok de nem nem volt a tejes dolgoktól semmi bajom.
2019. aug. 31. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Teszteld többször, áldozd rá azt az összeget , egy héten megcsinálnék legalább egyet.szóval min 2 dbt még csinálj a hetekben. De nyugi , lehet hogy csak hormon zavarod van. Stresszes vagy .Nekem akkor megjön hamarabb , sőt most is meg van , aug esején is meg volt , és most 26-odikán is megjött. Én nem gondolok egyből terhességre , mert minden normális , azon az egy tényen kívül, hogy most megjött kétszer egy hónapban.De én ebben az elmúlt 4 hétben sokat stresszeltem. Mielőtt nekem megjön nagyon érzékenyek a melleim , eszméletlenül görcsölök , a fájdalmat már min 2 nappal előtte érzem , és menstruáció közben szakad lefelé a derekam.Teljesen normális tünetek ,szinte mindenkinél vannak , akinél nincs az sem jelent semmit , de tegye össze a kezét én azt mondom :D

Szerintem csak bebeszéled magadnak, néha nekem is vannak ilyen hónapjaim , amikor késik ,hogy kombinálok, gondolok arra is , hogy mivan ha terhes vagyok . De ez normális, mert nem kell félvárról venni még akkor sem , ha megfelelően védekezik az ember.

Szóval nyugi, ne parázz be

2019. aug. 31. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!