Terhes vagyok vagy mindezt csak bebeszelem magamnak?
3 napja kesik a havim, a parommal pont akkor voltunk egyutt mikor ovum volt, es az azt koveto napon is.
Megszakitassal vedekeztunk, nem lenne gond a pici,elso gyermekunk lenne.
Szerdan szeretnek tesztelni, hogy biztosra kimutassa, vannak tuneteim amik nem tudom hogy a menstruacio vagy a terhesseg tunetei, ugy tudom hogy ebben az idoszakban meg nemigen vannak tunetek, lehet hogy bebeszelem magamnak.
Amiket erzek: nagyon sokszor ramjon az a ‘megfog jonni erzes’ de nem olyan erosen mint szokott, es csak nehany masodpercig-percig tart.
A mellem neha feszul, fajdogal, viszont ez a menstruacio elott jelentkezni szokott, csak intenzivebben.
Sokszor erzem ugy, mintha fel lennek puffadva, nem tudom hogy ilyen terhes noknel szokott-e lenni.
Az alhasam neha szurkal, de szinten nem erosen.
Valaki aki hasonloan erezte magat mint en most, az megosztana velem?
Azt hiszem ennyi :) elore is koszonom a kedves valaszokat!
"Megszakitassal vedekeztunk,"
Mikor fogjátok már fel, hogy a megszakítás NEM védekezés, ahogy a kalmopyrin és az imádkozás sem az?
Én azt nem értem,hogyha szedán úgyis kiderül,mert tesztelsz,akkor miért kell előtte megtippelni,hogy vajon terhes vagy-e.
Persze,azt megértem,hogy izgatott vagy,de semmi értelme annak,hogy egy másik ember leírja,hogy igen ez lehet terhesség,mert ezzel te is tisztában vagy.
Nem terveztuk a babat, de nem problema ha megis osszejott!
Tisztaban vagyok vele hogy a megszakitas nem vedekezes, pontosan azert alkalmaztuk ezt, mert nem problema ha megis lesz baba.
Mar 5. Napja kesik, vegul majd penteken fogok tesztelni, a parom most a heten mashol kapott munkat,es csak penteken jon haza, ha addigra nem jon meg akkor tesztelek,kozos megegyezes alapjan ugy tesztelek hogy ‘egyutt tudjuk meg az eredmenyt’.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!