Csak bebeszélem magamnak?
Kérlek ne nevessetek ki, csak ideges,nyugtalan természetű vagyok,nem bolond. :)
Minden hónapban rendszeresen menstruálok. Az utóbbi 2 hónapban késett 1-2 napot. Nem tartottam olyan lényegesnek, hiszen volt pár dolog, amire gyanakodtam ( vizsga miatti stresz, pajzsmirigy betegség és az arra szedett gyógyszer)
De már 3 hete valahogy úgy érzem, mintha terhes lennék. A hasam kicsit "megnőtt". Úgy érzem, csak bebeszélem magamnak, mivel se hányingerem, se szédülés, sem egyéb olyan tünet nincs,ami terhességre utalna. Elképzelhető, hogy csak egy kis fölösleget szedtem fel a hasamra? Megjegyzem, a vizsgák miatt az utóbbi 4 hétben nem mozogtam annyit, és az elmúlt 2 hétben annyi vizsgám volt, hogy szinte egész napokat a tanulnivaló felett ültem.
Veletek előfordult már hasonló? Köszi a válaszokat! :)
Nekem az ég világon semmi tünetem nem volt, se mellfeszülés, se semmi. Mondjuk mi készültünk a babára, terveztük, tehát 'tudtam' a hőmérőzés miatt, hogy végre megfogant a bébi. Szokták mondani, hogy van, aki egyszerűen megérzi, ha terhes, és nem azért mert rosszul van, hanem a lelke mélyén érzi.
A saját megnyugtatásodra csinálj egy tesztet, ha már késik a menzeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!