Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek már kívánós, vagy...

Lehetek már kívánós, vagy csak bebeszélem magamnak?

Figyelt kérdés

Kb. 4 hetes terhes lehetek, de nagyon kívánok pár ételt, a kávétól viszont rosszul vagyok.

És állandó éhség gyötör.

Ez normális?

2009. jan. 6. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet, de be is beszélheted magadnak.

pl nekem 2 hetet késett de pont karácsony volt így nem tudtam tesztelni. nem tudtam eldönteni a kar´csonyi evéstöl vagy terheségtöl vagyok minden reggel rosszul. a végén kiderült a karácsonytol.

2009. jan. 6. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Ez a kb4hetes vagyok, teszt alapján jött vagy csak várod, hogy esetleg kétcsíkos legyél?

Előfordulhat, hogy kívánós vagy... Semmi sem kizárt.

2009. jan. 6. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én tüneteim 4-5 hetesen, hogy a mellem nőtt és érzékennyé vált. Valamint, hogy állandó éhségérzetem volt. És kívántam bizonyos ételeket. Aztán a 7. héttől meg alig bírtam enni. Le is ment 2 kiló. Majd visszatért az étvágyam. Most is állandóan éhes vagyok. :)

Azért arra figyelj, hogy nem kettő helyett kell enned. Egyél többször keveset. Ezzel a rosszulléteket is elkerülheted. Boldog babavárást!

19 hetes kismami

2009. jan. 6. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem az 5. héten az volt az egyetlen tünetem, hogy rosszul voltam a kávé szagától. én...aki ki sem nyitotta addig nélküle a szemét. a többi tünet a 8. hét körül a kívánósság csak a 12. héttől. na de nem vagyunk egyformák!
2009. jan. 6. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Már 2 csíkos a tesztem, de nem voltam még dokinál, ezért az internetes kalkulátorok alapján írtam, hogy 4 hetes vagyok.

Köszi mindenkinek.

PUSZA

2009. jan. 6. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!