Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet buta a kerdes, de...

Lehet buta a kerdes, de fölteszem?

Figyelt kérdés
6 honapja probalkozunk a tesóval .eddig sikertelenul . A ferjem melegben dolgozik. Kamionban ul egesz nap sajnos a kinti 30 fok bent van hogy 40 ,lehet hogy ezert nem jon ossze ??vagy türelmetlen vagyok?35 eves vagyok a ferjem is ,mar jo lenne ha ossze jonne bar meg a teso is csak 2 eves lesz de nem szeretnek visszanézni dolgozni es utanna ujra kezdeni mindnet ,hanem most egymás utan februárig kellne terhes legyek ...de nagyon elkeseredtem most . Ma kellene megjönnie teszt negativ.gondolom ma holnap megjon
2019. aug. 27. 10:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, kedves kérdező, sajnos ez így van. És akkor még ott van egy csomó másik tényező is, amit korábban másolt be egy másik hozzászóló.
2019. aug. 27. 11:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A meleg sem tesz jót, de az sem, hogy a kamionos férjjel általában nem rendszeres a szex. És az utóbbi nagyobb hátráltató tényező.
2019. aug. 27. 12:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12es,nekünk a havi 1ből is összejōtt.. szóval nem feltétlenül kell minden nap/hėten együtt lenni..
2019. aug. 27. 13:06
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Én férjem is hőségben dolgozik már 7 éve, a műhelyben a gépek miatt 40 fok szokott lenni, nyáron több is, hiába a légkondi, venti, szellőztetés, mégsem volt gond gyerekvállaláskor, mindkettő elsőre sikerült. Itt inkább a stressz lehet a gond. Tudom, hogy 1 év után szokták a kivizsgálást elkezdeni, de nem kell a dokinak tudnia, hogy 6 hónapja próbálkoztok és nem 12.
2019. aug. 27. 14:33
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
13: hol írtam, hogy lehetetlen? Azt írtam, hogy nagyobb hátráltató tényező. Szövegértelmezés megy?
2019. aug. 27. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
6%
Persze, ez az, terheljük le mégjobban az amúgy is csúcsrajáratott meddőségi központokat, és így azokkal babráljunk ki, akiknek tényleg szüksége van segítségre. Ha már van gyereketek, ez a hat hónap már semmi, simán ki lehet bírni. A centrumokat hagyjuk meg azoknak a pároknak, akiknek tényleg szüksége van rá, ha már csak éves szinten a szükséges beavatkozásoknak a felét tudják megcsinálni. Nektek hát hónap sok idő, viszont ezeknek a pároknak éveket kell várni EGY gyerekre is.
2019. aug. 27. 16:12
 17/23 anonim ***** válasza:
16%
Nem mondom, hogy nem szabad menni senkinek, de okkal mondják az egy évet. És nem korrekt hazudni a dokinak, és visszaélni a jóindulatával senkinek.
2019. aug. 27. 16:15
 18/23 A kérdező kommentje:

Kedves 12 es belföldön dolgozik mindennap hazajön.

Igen tudom sok anyuka var 1 babara éveket...ugyhogy csöndben maradok varok..koszonom a valaszokat.

2019. aug. 28. 06:42
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, bocsi, igazából nem is te húztál fel, hanem a 14-es. Hogy hogyan lehet valaki ekkora paraszt, hogy képes lenne behazudni a dokinak, hogy így még úgy van. Kívánom, hogy tényleg meddő legyél, és tudd meg, hogy mit érez ilyenkor az ember. Jó érzésű ember nem hazudozik magáról ilyeneket. Nyugodtan szavazzatok le továbbra is, nem érdekel, szégyellheti magát mindenki aki szerint ebben nincs kivetnivaló.
2019. aug. 28. 09:09
 20/23 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 19es, nem vagyok meddő, 2 gyerekem van, többet nem is akarunk, de ha ennyire akarnék babát és nem sikerülne pont leszarnám magasról ki milyen régóta vár rá.
2019. aug. 28. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!