Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hónapja nem sikerül a...

6 hónapja nem sikerül a második baba! Túl sokat vártam? Avagy már a korom lehet a hiba? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

A fiam már 8 éves lesz novemberben..én 34 éves leszek.

A gyermekem apja elhagyott minket,de már 4 éve van új párom,akivel szeretnénk közös babát..ő 6 évvel fiatalabb nálam.Fél éve nem védekezünk,számoljuk a peteérést és akkor is együtt vagyunk,de semmi.Forduljunk valahová vagy mi tévők legyünk?Az első gyermekem első próbálkozásra sikerült.

2019. aug. 22. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is van már két gyermekem az első házasságból, 9 és 8 évesek.

Én most 40 éves vagyok, párom 48.

3. hónapban összejött a baba, egy hete teszteltem pozitívat. Pedig hát azt mondták esélytelen ilyen "öregen" gyermeket vállalni.

Az első 2 hónapban néztem a peteérést meg taktikáztunk meg számolgattunk, aztán besokalltam és nem néztem semmit. Annyi volt csak, hogy 2 naponta voltunk együtt mert az ennél gyakoribb együttlétek nem hoztak sikert.

Sikerülni fog nektek is, de ha mégsem sikerül mondjuk év végéig akkor először mindenképp a párod menjen el kivizsgálásra.

2019. aug. 27. 15:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves,megnyugtató és biztató szavakat! :-)
2019. aug. 29. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!