6 hónapja nem sikerül a második baba! Túl sokat vártam? Avagy már a korom lehet a hiba? Mi tévő legyek?
A fiam már 8 éves lesz novemberben..én 34 éves leszek.
A gyermekem apja elhagyott minket,de már 4 éve van új párom,akivel szeretnénk közös babát..ő 6 évvel fiatalabb nálam.Fél éve nem védekezünk,számoljuk a peteérést és akkor is együtt vagyunk,de semmi.Forduljunk valahová vagy mi tévők legyünk?Az első gyermekem első próbálkozásra sikerült.
Szia! Nekem is van már két gyermekem az első házasságból, 9 és 8 évesek.
Én most 40 éves vagyok, párom 48.
3. hónapban összejött a baba, egy hete teszteltem pozitívat. Pedig hát azt mondták esélytelen ilyen "öregen" gyermeket vállalni.
Az első 2 hónapban néztem a peteérést meg taktikáztunk meg számolgattunk, aztán besokalltam és nem néztem semmit. Annyi volt csak, hogy 2 naponta voltunk együtt mert az ennél gyakoribb együttlétek nem hoztak sikert.
Sikerülni fog nektek is, de ha mégsem sikerül mondjuk év végéig akkor először mindenképp a párod menjen el kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!