6 hónapja nem sikerül a második baba! Túl sokat vártam? Avagy már a korom lehet a hiba? Mi tévő legyek?
A fiam már 8 éves lesz novemberben..én 34 éves leszek.
A gyermekem apja elhagyott minket,de már 4 éve van új párom,akivel szeretnénk közös babát..ő 6 évvel fiatalabb nálam.Fél éve nem védekezünk,számoljuk a peteérést és akkor is együtt vagyunk,de semmi.Forduljunk valahová vagy mi tévők legyünk?Az első gyermekem első próbálkozásra sikerült.
Nálam ugyan ez a helyzet csak annyiban tér el,hogy apuka is ugyan az, mint az elsőnél. Most várom a hormonvizsgálat eredményét, de az eddigi vizsgálatok negatívak. Mindig van 12.napon szép nagy tüszőm, viszont mivel mindig ugyan ott látja (2.hónapja), ezért ma is kell mennem 1 héttel a vélt peteérés után nem e esetleg nem is reped meg és ugyan azt látja mindig. Amúgy anyai ágról mindenki szült 40 fölött természetes úton egészséges gyereket. Én még a 40-től messze vagyok és mégsem akar jönni a kistesó.
Én azt tanácsolnám neked menj dokihoz minél előbb. Lehet csak valami egyszerű oka van.
Köszönöm!Biztosan igazatok van,csak az első olyan hamar összejött,de persze tudom,hogy nincs két egyforma terhesség.
Akkor egyenlőre nem görcsölök,ha az 1 év is belefér abba,hogy összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!