Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hónapja nem sikerül a...

6 hónapja nem sikerül a második baba! Túl sokat vártam? Avagy már a korom lehet a hiba? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

A fiam már 8 éves lesz novemberben..én 34 éves leszek.

A gyermekem apja elhagyott minket,de már 4 éve van új párom,akivel szeretnénk közös babát..ő 6 évvel fiatalabb nálam.Fél éve nem védekezünk,számoljuk a peteérést és akkor is együtt vagyunk,de semmi.Forduljunk valahová vagy mi tévők legyünk?Az első gyermekem első próbálkozásra sikerült.

2019. aug. 22. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg az apajelölt meddő? -_- Miért kéne, hogy a nőnek legyen valami baja automatikusan?!? De amúgy se öreg nem vagy, se a fél év nem olyan hosszú idő, türelem.
2019. aug. 22. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem biztos, hogy nálad van a probléma. 34 évesen nem vagy "öreg". Én a párodnál kezdeném a kivizsgálást, aztán,ha ott rendben, akkor mész te is. Egyébként fél év még nem vészes 1 év után javasolják a kivizsgálásokat.
2019. aug. 22. 11:27
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Nálam ugyan ez a helyzet csak annyiban tér el,hogy apuka is ugyan az, mint az elsőnél. Most várom a hormonvizsgálat eredményét, de az eddigi vizsgálatok negatívak. Mindig van 12.napon szép nagy tüszőm, viszont mivel mindig ugyan ott látja (2.hónapja), ezért ma is kell mennem 1 héttel a vélt peteérés után nem e esetleg nem is reped meg és ugyan azt látja mindig. Amúgy anyai ágról mindenki szült 40 fölött természetes úton egészséges gyereket. Én még a 40-től messze vagyok és mégsem akar jönni a kistesó.

Én azt tanácsolnám neked menj dokihoz minél előbb. Lehet csak valami egyszerű oka van.

2019. aug. 22. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Fél év az semmi. Nem kéne peteérést nézegetni, meg görcsölni, csak élvezni egymást.
2019. aug. 22. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább elsőre voltál mázlista! Egy év teljesen normális. Figyelgetni is felesleges még.
2019. aug. 22. 12:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Biztosan igazatok van,csak az első olyan hamar összejött,de persze tudom,hogy nincs két egyforma terhesség.

Akkor egyenlőre nem görcsölök,ha az 1 év is belefér abba,hogy összejöjjön.

2019. aug. 22. 13:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a 6 hónap még semmi. Az hogy elsőre sikerült, szerencse is lehetett. Amúgy egyáltalán nem vagy öreg.
2019. aug. 22. 13:35
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
34 vagyok én is. A második gyerkőccel próbálkozunk november óta. Az orvosom szerint minden rendben van velem, szedem a babatervező vitamint és ha novemberig semmi akkor lesz kivizsgálás. Azért fura nekem is mert a kisfiam az első hónapban összejött, de ez van. A tesó nem lesz az a kapkodós, sietős fajta (remélem)
2019. aug. 22. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vitamin szedése nagyon fontos a folsav nekünk is 4 hónapba telt a második! :)
2019. aug. 26. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj... Lehet, hogy van probléma, lehet, hogy nincs. Ha van, lehet, hogy veled, lehet, hogy a pároddal, sőt az is lehet, hogy mindkettőtökkel. Sajnos benne van a pakliban. Amúgy a férjemről 32 évesen derült ki, hogy nem valószínű, hogy természetes úton lehet gyereke, a kor sem befolyásol ilyen szempontból semmit. De amúgy szerintem nem vagytok öregek egyiken sem. De szerintem nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, bármikor összejöhet még, a statisztikában benne van az is, akinek elsőre sikerül, meg az is, akinek két év alatt, úgy, hogy nincs baja egyik félnek sem (mert ilyen is van). Inkább élvezzétek egymást, ne görcsösen próbáljátok "gyereket gyártani". Kívánom a legjobbakat!
2019. aug. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!