Száradási csík lenne?
Figyelt kérdés
4 nap mulva nem kellene megjonni predictor early teszt este keszult.Soha nem hasznaltam neg ilyet.Muszaj tudnom van e baba mert kell a progeszteron potlas! Koszi ha megnezed!
2019. aug. 18. 21:28
21/32 A kérdező kommentje:
Hat most elkeseredtem egy kicsit.. baratnom jott hozzam kerdezte mikor pisiltem mondtam h reggel a tesztre kb 4 oraja hozott egy clear blue easy tesztet hogy azon hatha erosebb lesz de negativ lett... ugyhogy ez szaradasi csik sajnos..
2019. aug. 19. 11:17
23/32 anonim válasza:
Azért 3 nappal a mensi előtt a negatív clearblue meg úgy általában a negatív 25-ös teszt nem jelent semmit. Nem akarok felesleges reményt kelteni, és nem is tanácsolom azt, hogy tesztelj holnap is, várd meg a mensi napját, és aznap reggel tesztelj.
24/32 A kérdező kommentje:
Igen most varok.. ez a clear blue elszomoritott😔
2019. aug. 19. 14:56
25/32 A kérdező kommentje:
Hello lanyok! Csak.nem.birtam ki ma reggel csinaltam de szet kellett szednem es sajnos idon tuli kb 20 p ra jott ki egy kis halvanyka nem bizakodom nagyon...
2019. aug. 20. 09:03
26/32 anonim válasza:
Én ezen se látom, mit kell látni.
27/32 anonim válasza:
Csak akkor van itt valami ha időn belül jön ki és nem kell szétszedni. Ennyire nehéz kibírni ezt a pár napot?
28/32 A kérdező kommentje:
Progeszteron potlas miatt kellene tudnom!!! Nem.viccbol meg unalombol tesztelgetek!
2019. aug. 20. 09:30
29/32 anonim válasza:
Szerintem ha volt is valami, sajnos megszakadt. Sajnálom 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!