Száradási csík lenne?
Figyelt kérdés
4 nap mulva nem kellene megjonni predictor early teszt este keszult.Soha nem hasznaltam neg ilyet.Muszaj tudnom van e baba mert kell a progeszteron potlas! Koszi ha megnezed!
2019. aug. 18. 21:28
2/32 anonim válasza:
Szerintem amire gondolsz az száradási csík.
De gondolom vettél mégegy tesztet és reggel megcsinálod reggeli pisiből.
Azzal már egyértelműbb lesz.
Szorítok hogy baba legyen!
Írd majd meg.
3/32 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Igen vettem meg egy tesztet de az Livsane nem olyan erzekeny ha ezen csak ilyen kis aliglathato halvanykat latok nem tudom nem erdemesebb e varnom 1 -2 napot?!
2019. aug. 18. 21:45
4/32 anonim válasza:
Ha kibírod akkor csak kedden tesztelj. Mikorra nem vàrod?
6/32 anonim válasza:
Nekem 4 nappal előtte délutáni pisiből full pozi lett... szerintem ez nega ( egyenlőre)
7/32 anonim válasza:
Látom először csinálsz ilyet, akkor segítek kicsit: reggeli vizeletből kell tesztelni.
8/32 anonim válasza:
Ez negatív, a nagyon halvány pozitív predictor nem ilyen. 2-3 nap múlva már egyertelmubbet mutatna ha terhes vagy.
9/32 anonim válasza:
Így telefonról, képről, negatívnak tűnik.
10/32 anonim válasza:
Totál negatívnak látom.Hiába nézegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!