Miért érzek szúrkálást a köldököm alatt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 11:41
1/8 anonim válasza:
nekem erre azt mondták, hogy alakul a köldökzsinór
2/8 A kérdező kommentje:
május 24.-én volt normális mensesem utoljára.júniusban csak enyhe barna folyás volt mensi helyett.1.-jén a tesztem negatív volt(25-ös)mi lehet?egyéb jeleim amit érzek az állandóan pisilni kell mennem.a cicijeim nem fájnak de nagyon átlátszó lett ott a bőr.a hasam is szúrkálgat itt-ott.
2010. júl. 13. 11:45
3/8 anonim válasza:
elsőnek: lehet, csakhogy a kérdező nem a terhesség kategóriába írt (vagy kategóriát tévesztett)
4/8 A kérdező kommentje:
lányok!nem tévesztettem kategóriát:)szánt szándékkal ide írtam:)
2010. júl. 13. 11:47
5/8 eszo válasza:
nagyon egyszerű!!holnap reggel csinálj egy újabb tesztet!
szorítok neked!!
6/8 anonim válasza:
én értem, de az első válaszoló elérthette, mert milyen köldökzsinórról beszélünk, amikor még csak próbálkozik valaki.
ne haragudj a kérdésedben nem tudok választ adni. menj el dokihoz, csinálnak egy UH-t esetleg, hogy lássák mi újság a méhen belül, illetve petefészkeknél minden rendben van-e.
7/8 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet újra!
Az első nekem sem mutatta ki,de én is éreztem a szokásos hányinger,fura érzés a has alatt.....
1 hét múlva csináltam egy másik tesztet és egyértelműen kimutatta a babát!
Drukkolok neked!
8/8 A kérdező kommentje:
hát jó akkor holnap ismét tesztelek egyet.köszönöm Nektek a válaszokat!
2010. júl. 13. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!