Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmagyarázná valaki? Nem értem!

Elmagyarázná valaki? Nem értem!

Figyelt kérdés
gondolom vannak itt nálam okosabbak is.Igy hozzátok fordultam,mert ez nekem magas.Hogy lehet az ,hogy ha valaki ugyanolyan intenzitással,és minden hónapba ugyan olyan sokszor szeretkezik a párjával.Miért csak pl a 5 -6 hónap mulva esik teherbe.Mtől függ ez?Vagy min múlik?!
2010. júl. 13. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:

ez számomra is egy nagy rejtély. de talán amiatt, mert ezer dolog van, ami miatt a folyamat elbukhat. nem találták meg az igazán megfelelő időpontot. van egy 6-12 órás intervallum, ami a legjobb az egész ciklusban. ezt nehéz belőni.

aztán ezer dologtól függ, hogy a hímivarsejtek eljutnak-e a célig. (a póztól, a férfitől, hogy van-e megfelelő mennyiség. a hüvelyi folyás milyenségétől)

aztán utána sikerül-e eljutni a méhig

sikerül-e beágyazódni

és ha valami miatt nem életképes a kis sejtecske, akkor korai vetélés, amiről sokan nem is tudunk...

bonyolult, összetett folyamat ez.

de egyszer remélem mindanyiónkkal megtörténik majd a csoda

2010. júl. 13. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet elmagyarázni!

Ezért hívják csodának!!!!!

2010. júl. 13. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!