Elmagyarázná valaki? Nem értem!
Figyelt kérdés
gondolom vannak itt nálam okosabbak is.Igy hozzátok fordultam,mert ez nekem magas.Hogy lehet az ,hogy ha valaki ugyanolyan intenzitással,és minden hónapba ugyan olyan sokszor szeretkezik a párjával.Miért csak pl a 5 -6 hónap mulva esik teherbe.Mtől függ ez?Vagy min múlik?!2010. júl. 13. 10:24
1/2 anonim válasza:
ez számomra is egy nagy rejtély. de talán amiatt, mert ezer dolog van, ami miatt a folyamat elbukhat. nem találták meg az igazán megfelelő időpontot. van egy 6-12 órás intervallum, ami a legjobb az egész ciklusban. ezt nehéz belőni.
aztán ezer dologtól függ, hogy a hímivarsejtek eljutnak-e a célig. (a póztól, a férfitől, hogy van-e megfelelő mennyiség. a hüvelyi folyás milyenségétől)
aztán utána sikerül-e eljutni a méhig
sikerül-e beágyazódni
és ha valami miatt nem életképes a kis sejtecske, akkor korai vetélés, amiről sokan nem is tudunk...
bonyolult, összetett folyamat ez.
de egyszer remélem mindanyiónkkal megtörténik majd a csoda
2/2 anonim válasza:
Ezt nem lehet elmagyarázni!
Ezért hívják csodának!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!