Én ezt nem értem! Elmagyarázná valaki nekem?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy 2 évig jár a gyed.
Szeptember 20-án született a kislányom és onnantól kapom most még a tgyást és utánna a gyedet.
A kalkulátor szerint csak 2012 márciusig kapok normális pénzt utánna már csak gyest.
Miért?Az nem két év?Csak 1 év gyed meg fél év tgyás!
Elmagyarázná valaki.
Ja és 3 év munkaviszonyom van!
2011. febr. 7. 15:33
1/7 anonim válasza:
Jól írtad be a biztosítási idődet a kalkulátorba? Megkérdezi, hogy megvan-e a két éved. Ha megvan, akkor e gyed a gyermek két éves koráig jár.
2/7 anonim válasza:
Másfél évig jár a Gyed,a gyermek két éves koráig.Előtte tgyás(6 hónap),utána gyes.
3/7 anonim válasza:
Az adózónás kalkulátort használtad? Az bármit írsz be, ezt adja ki, valamiért rosszul számol.
4/7 anonim válasza:
Szia. Én most töltöm a tgyás-t, utána másfél év gyed.
5/7 anonim válasza:
A GYED a gyermek 2 éves koráig jár.
6/7 anonim válasza:
Igen, a gyerek 2 éves koráig jár és nem 2 évig.
Én szintémn márciusig kapok gyed-et, utána jön a gyres, nekem csak szeptemberig, aztán meló.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat!
Akkor megnyugodtam!
2011. febr. 8. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!