Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy értékelnéd ezt a tesztet?

Hogy értékelnéd ezt a tesztet?

Figyelt kérdés
3napja késik.reggeli első vizelet, leírás alapján csinált teszt.a kontrol csík is nehezen akart megjelenni és az is nagyon halvány. Ez értékelhető így? Ha ennél halványabban lenne a 2. Csík ah már nem is látszana. Bár mintha derengene ott valami. Szerintetek ez negatív vagy hibás teszt? [
2019. aug. 10. 12:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam még egyet. Ugyan ilyen lett. Pedig más márka.Nem értem én ezt...
2019. aug. 13. 14:41
 22/24 anonim ***** válasza:
Muti.
2019. aug. 13. 14:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Hagyd hosszabb ideig ( 30mpig ) a vizeletben aztán fektesd le
2019. aug. 13. 19:43
 24/24 A kérdező kommentje:
Azt nem fotózgattam mert felhúztam magam és kivágtam a kukába. A leírás szerint csináltam de akkor a következőt tovább tartom benn. Bár nem biztos hogy kelleni fog mert elkezdtem barnázni. Ha reggelig nem önt el a vér akkor megpróbálom még egyet
2019. aug. 13. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!