Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes még tesztet csinálni?

Érdemes még tesztet csinálni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy teljesen idióta a kérdés, de tényleg nem értem, hogy most mi történik...

25 napos rendszeres ciklusnál az ovuláció és a menstruáció is teljesen pontos volt a múlt hónapig. Június 30-i ovulációnál elvileg július 14-én kellett volna megjönnie, ehelyett 13-án volt némi pecsételés előtte, majd 14-én megjött ugyan, de jóval gyengébben és csak 3 napig tartott (általában 5-6 napig tart a vérzés, erős görcsökkel). Elvileg szerdai ovulációnak kellett volna következnie, de a tesztek rendre negatív eredményt mutatnak... Mit tegyek? Teszteljek még? Menjek el dokihoz?

2019. júl. 25. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Mármint az lh teszt negatív ?
2019. júl. 25. 09:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem voltam egyértelmű: igen, az LH teszt a negatív egész héten...
2019. júl. 25. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Jaj nem tudom , szóról szóra ugyan ebben a helyzetben vagyok , csak én nem használok lh tesztet ... de azóta is faj a cicim és a hasamba olyan szurkoló érzés van...
2019. júl. 25. 09:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki, hogy nálam kitolódott a ciklus, tegnap este lett pozitív az LH teszt.. kíváncsi vagyok, hogy ez alapján mikor fog (kellene) megjönni
2019. júl. 26. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!