Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kell tesztet csinálni?

Mikor kell tesztet csinálni?

Figyelt kérdés

Április 20-án este történt egy kis “baleset”. Másnap reggel bevettem az escapellet. Ezután 9 nap múlva megjött, 4 nappal a várt menstruáció előtt.

A héten csinálnék tesztet, de mivel még nem fordult velem elő ilyen, ezért nem tudom, hogy pontosan mikor kéne. Várjak még pár napot? Vagy ha terhes lennék, akkor már most is kimutatná a teszt?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2019. máj. 6. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szinte kizárt, hogy terhes lennél, mert időben vettél be eseményutánit.

De ha meg szeretnél nyugodni, akkor azt javaslom, hogy várd meg a következő menstruációd első napját. (Nyilván csak akkor, ha késik) Mondjuk valószínűleg bekavar a bogyó..

Leírom az én ciklusom, példaképpen:

április 18.-án kezdődött. 23-ig tartott. (1-6 nap.)

30.-án volt az ovulációm. (Ez a ciklusom 13.napja)

Május 14.-re nem várom. (Az az új ciklusom első napja, vagy ha késne, akkor az előző 27. napja) Nekem a nem várt napján kell tesztelnem, mert előbb nem érdemes. (Mutathat a teszt pozitívat korábban is, de nagy az esély arra is, hogy kémiai terhesség, és a menstruációm megjön mikorra várom, vagy pár nap csúszással)

2019. máj. 7. 01:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2019. máj. 9. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!