Aki hajlamos a kelésekre lágyék tájon, annak terhesség/teherbe esésnél nem okoz problémát az ilyen gennyes bőrbetegség?
Figyelt kérdés
Évek óta előfordul hogy hébe-hóba a combhajlatomban vagy az ülőgumóm környékén egy egy ilyen kis duzzanat jelentkezik. Ha meleg van, vagy bepálik, vagy egyszerűen ha az ember ülőmunkát végez. Persze én hajlamos is vagyok rá jobban. Sok mindent nem lehet vele kezdeni, vagy kifakad és magától kitisztul (ilyenkor jobban figyelek a tisztálkodásra is) vagy felszivodik. Most kb 5 hetes kismama vagyok és újra van ilyen kelesem, meg is ilyedtem mikor kifakadt a minap mert véres volt a tisztasági, de hála Istennek "csak" egy ilyen kelés fakadt meg. Aggodhatok esetleg hogy ennek lehetnek következményei a magzatra nézve? Volt/van valakinek hasonló tapasztalata?2019. aug. 7. 12:22
11/13 anonim válasza:
Azért van mert kövér vagy. Fogyjál le, undorító lehet egy egy ilyen kelés. Szegény pasid.
12/13 A kérdező kommentje:
Neked meg a szád undorító szegény világ, ahol kinyitod a szád!!
Nem azt írtam hogy kövér vagyok, és nem azt írtam hogy folyik a zsírom. Különben is ülő munkát végzek így ha vékonyabb lennék is nehezebben szellőzik az a tajekom. A párom a tenyerén hordoz és szeret mindennel jobban, téged viszont biztos nem szeret, mert irigy vagy, sőt az is lehet hogy nincs is. Mondjuk ilyen tré viselkedessel egy ép eszű férfi nem is tud mit kezdeni. Csokoltatlak.
2019. aug. 9. 13:25
13/13 anonim válasza:
Nem azert van mert köver. Nekem is volt ketszer is 170 centi es 55kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!