Szerintetek ez lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Már 1 hete késik a menstruációm, de csináltam tesztet 1 nap késés után, az negatív lett. Viszont már napok óta puffadok, ami már kezd elviselhetetlen lenni és a gyógyszer sem segít. Plusz fájdogálnak a melleim, és valamennyit nőttek is.2019. aug. 6. 11:14
1/4 anonim válasza:
Lehetnek ezek pms tünetek is,mensi előtt pár napig pld én is érzek ilyeneket.Meg lehetnek terhességi tünetek is akár.Próbálj meg még egy tesztet csinálni, ha negatív akkor valószínűleg nem vagy terhes.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is csinálj még egy tesztet, mondjuk ennyi idő után már ki kellett volna mutatnia. Nekem volt már olyan, hogy több, mint egy hetet késett. Van rá esély, hogy megjön ezek a tünetek alapján.
3/4 anonim válasza:
Legutóbb 6 napja csináltál tesztet ezek szerint? Akkor azzal kezdd utána lehet spekulálni, ha esetleg negatív
4/4 anonim válasza:
Vagy később fogant és azért nem mutatja a teszt, mert nincs még elég hcg a szervezetedben vagy hormonzavar.
Vagy-vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!